Web Analytics

VIDEO. Zi specială la FC Argeș. Fanii echipei sărbătoresc în Piața Primăriei

de | 7.05.2022 16:56 | Actualitate, Sport


E zi de sărbătoare pentru FC Arges. Fani de toate vârstele s-au adunat în Piața Primăriei pentru a marca cei 50 de ani de când echipa din Trivale a câștigat titlul de campioană a României. 

Sute de persoane se află în aceste momente în fața Primăriei și asista la premierea fostelor glorii ale fotbalului. Urmează discursuri oficiale ale invitaților și ale campionilor din 1972, atunci când FC Arges a făcut istorie. Ziua se încheie cu meciul dintre vulturi și CFR Cluj, de la ora 20:30.

Știre inițială:

Clubul din Trivale celebrează, astăzi, 50 de ani de la câștigarea Primului Titlu de Campioană a României. 

În ultimul sezonul 1971-1972, FC Argeș ieșea învingătoare de pe stadionul 23 August din București, după meciul jucat cu Dinamo București. Nicolae Dobrin a reușit, la vremea aceea, să aducă titlul de campioană, echipei din Trivale. 

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

Pentru a marca cei 50 de ani de la marele eveniment, Primăria Pitești și Clubul FC Arges organizează zi specială, sâmbătă, pe stadionul “Nicolae Dobrin”.

Programul zilei:

0ra 16.00 –  Întâlnire a susținătorilor FC Argeș, la Fan Shop FC Argeș, în Piața “Vasile Milea”;

Ora 17.00 – Piața Primăriei: Discursuri oficiale susținute de către organizatori, invitați și de către campionii din 1972, prezentarea trofeului;

Ora 19.45 – 20.15 – Înmânarea diplomelor și a medaliilor de către oficiali campionilor din 1972, pe stadionul “Nicolae Dobrin”;

0ra 20.30 – Meci  FC Argeș  – CFR Cluj.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si echipa actuala le-a facut un cadou neasemuit, au luat bataie cu 0-6 acasa de la Cluj ! Sa ne traiasca ! La cat mai multe infrangeri !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *