Web Analytics

Falși jurnaliști reținuți după ce au șantajat mai multe persoane cu imagini pornografice

de | 20.02.2024 18:58 | Actualitate, Home

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii din Constanţa după ce au şantajat mai multe persoane care fuseseră filmate în ipostaze intime. Victimele au dat curs unor anunţuri prin care erau oferite servicii intime prin intermediul unor apeluri video şi astfel au fost înregistrate. Prejudiciul se ridică la 31.000 de lei.

Citește și: Avem documentele! S-a deschis clinica medicală a cărei fondatoare este fata primarului Georgescu de la Mioveni


“În perioada 4 – 22 ianuarie, cei doi, împreună cu o tânără de 19 ani, ar fi postat pe un site mai multe anunţuri prin care ar fi oferit servicii intime prin intermediul unor apeluri video.Cu această ocazie, ar fi realizat filmări cu persoanele vătămate, pe care, ulterior, le-ar fi şantajat, solicitându-le diverse sume de bani. Prejudiciul total cauzat victimelor este de aproximativ 31.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. Poliţiştii au făcut două percheziţii la locuinţele persoanelor respective, în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa.

Citește și: Elevii se filmează pe Tik-Tok la ore. Dumitru Tudosoiu: „Dacă au telefoane, să respecte regulile!”


Bărbatul şi femeia de 28 de ani au fost depistaţi în judeţele Dâmboviţa, respectiv Olt, fiind preluaţi de poliţiştii din Constanţa. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. Tânăra de 19 ani este cercetată în libertate pentru complicitate la săvârşirea a două infracţiuni de şantaj.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *