Web Analytics
scris vineri, 16.02.2024

Avem documentele! S-a deschis clinica medicală a cărei fondatoare este fata primarului Georgescu de la Mioveni

În vara anului trecut, când a fost înființată firma cu un capital social de 100.000 lei, Mădălina Georgescu era unic asociat
Până la clinica Adiant Medical, fata primarului avea experiență doar în administrarea unui băruleț din Mioveni-Bordo Caffe
La o lună după arestarea primarului, ea s-a retras subit din clinica Adiant Medical, cesionând acțiunile familiei Joseph și Monica Sevigne
Joseph Sevigne, actualul administrator, n-a recunoscut că fata primarului Georgescu are legătură cu această clinică

Pe 31 ianuarie a.c, la Mioveni a fost inaugurată o clinică medicală privată. Evenimentul n-a trecut neobservat în urbe, mai ales că printre invitați s-au numărat și autorități locale, în frunte cu viceprimarul Ciprian Țurlea, dar și Ana Maria și Mădălina, fetele primarului suspendat și arestat Ion Georgescu. Orașul e destul de mic, iar unii au început să șușotească imediat pe această temă, acreditând ideea că primarul și familia sa n-ar fi străini de unitatea medicală respectivă, înființată în „jurul” spitalului, cu medici care lucrează și la spital, cu intenția de a obține niște contracte cu bani publici.

Avem documentele! S-a deschis clinica medicală a cărei fondatoare este fata primarului Georgescu de la Mioveni

Fetele d-lui primar „n-au nicio legătură, nimic” cu Adiant Medical, ne spunea Joseph Sevigne

La „prima mână”, din presă, am aflat că această clinică, Adiant Medical Mioveni, e administrată de un anume Joseph Sevigne, cu studii specializate în gestiune, finanțe și contabilitate făcute la Lyon, în Franța, acolo unde a locuit 25 de ani. Și că acest antreprenor a mai fost, printre altele, specialist în tranziții offshore la Systech Corporation, în Franța, și că a lucrat la Haulotte, și în Franța, și în România, unde a înființat o filială IT a companiei Haulotte, cu sediul la Pitești.
Apoi am aflat că Adiant Medical SRL Mioveni are noi asociați, și nu unul: pe acest Joseph Sevigne, dar și pe medicul Prunaru Bogdan Cristian, medic ATI la Spitalul Mioveni. Dar nicio vorbă despre vreo fată a primarului Ion Georgescu sau despre vreun contract de servicii medicale al acestei clinici cu Primăria Mioveni. „Toată lumea vorbește. Nu e niciun contract cu Primăria” – ne spunea pe 5 februarie viceprimarul cu atribuții de primar Ciprian Țurlea. La întrebarea noastră dacă fetele d-lui primar sunt acționare la această clinică, edilul a răspuns că „nu știu”.
„Este o clinică generalistă, cu multiple specialități. Este o clinică medie” – ne-a precizat Joseph Sevigne, care a adăugat, tot pe 5 februarie, că „pentru moment” nu are niciun contract cu Primăria Mioveni sau cu instituții subordonate acesteia. „Sunt unic asociat” – a mai spus dl Sevigne. El a declarat, de asemenea, că fetele d-lui primar „n-au nicio legătură, nimic” cu clinica privată din Mioveni.

Citește și Ion Georgescu s-a întâlnit cu Mircea Drăghici la ora de mişcare de la Penitenciarul Mioveni

Mădălina Georgescu: „M-ați întrebat dacă vreau să vă răspund la întrebări? Nu vreau să vă răspund”

Și-atunci, totuși, care e legătura cu fetele d-lui primar Ion Georgescu? În fine, noi am aflat dintr-un document de la Registrul Comerțului: Adiant Medical SRL Mioveni a fost fondată – atenție! – de una dintre fiicele edilului, Mădălina-Filofteia Georgescu, în iunie 2023, cu activitatea principală – asistență medicală specializată, cu capital social 100.000 lei, integral vărsat (1.000 părți sociale a câte 100 lei). La acea dată administratori erau Mădălina Georgescu și medicul Prunaru Bogdan Cristian.
Descoperirea noastră nu se oprește însă aici: pe 9 noiembrie 2023, la aproximativ o lună de la arestarea primarului Ion Georgescu, acuzat de fapte de corupție, asociatul unic Mădălina Georgescu decide să se retragă din firmă, ea cesionându-și părțile sociale, împărțite în mod egal, noilor asociați, soții Sevigne Joseph și Sevigne Monica Larisa. La data respectivă, Joseph Sevigne a fost desemnat și administrator al societății comerciale, „cu puteri depline de reprezentare și administrare”, pentru o perioadă de trei ani.

Mădălina Georgescu: „Nu sunt persoană publică și nu vreau să răspund la nicio întrebare…”

Luni, 12 februarie, l-am sunat din nou pe dl Sevigne, să-l întreb de ce a spus în urmă cu o săptămână că fetele d-lui primar „n-au nicio legătură, nimic” cu clinica pe care o administrează, când una dintre ele e chiar fondatoare și i-a vândut acțiunile. Nu a răspuns la apel. A răspuns, însă, Mădălina Georgescu, fata primarului, care nici n-a confirmat, nici n-a infirmat că e fondatoare a clinicii: „Dar m-ați întrebat dacă vreau să vă răspund la întrebări? Eu nu sunt persoană publică și nu vreau să răspund la nicio întrebare. (…) Dacă dl Sevigne neagă, pe mine de ce mă întrebați? O zi bună vă doresc! Mult succes! La revedere!”
Două observații se impun. Până să fondeze o clinică medicală, d-na Mădălina Georgescu administra un băruleț în Mioveni, e vorba de Bordo Caffe. Și doi, da, e persoană publică din moment ce deputatul PSD Remus Mihalcea a recunoscut la Antena 3 CNN, anul trecut, imediat după arestarea primarului din Mioveni, că Mădălina Georgescu este angajată la cabinetul lui, deci e funcționar parlamentar.

Citește și Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”

Citește și Exclusiv. „Moştenirea” lăsată de Ion Georgescu: datorii de circa 16,5 milioane lei ale primăriei către Sevicii Edilitare. Directorul Nicolae Tudose a girat cu averea lui un împrumut bancar ca să scoată din faliment societatea publică nr. 1 a Mioveniului

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Hotii

    Răspuns
  2. Toată mafia PSD și beizadele lor fac la fel ,sfidează poporul.Are dreptate AUR chiar dacă greșeste in alte privințe și sunt văzuți ca extremisti!Nu ne lasă nici o supapa de refulare ăștia,nu ne dau de ales….Vom ajunge sa ne facem dreptate singuri,cu forța !Pt orice instituție abilitata ar fi foarte ușor să demonstreze că nivelul de trai și bunurile nu au cum sa fie justificate.Si daca cesiona ficasa ceva ideea este că acel cineva care apare în acte ca proprietar( a construit clădirea,a cerut autorizatii peste tot,a cumpărat echipamentele,etc) trebuie să poată demonstra cu ce bani…Exact ca și mafiotul PNL de la Ploiesti.Toti știau demult(din partid,autoritățile) ca nu avea bani destui din salariu cu care sa plece cu lunile pe afara in concedii, sa cumpere soției mașină de sute de mii de €,etc.Toti sunt corupți și doar măsura capitala ai va opri!Altfel,transfera tot cash-ul pe afara (aia care nu au făcut-o inca) și fug să-i cheltuie liniștiți producând și gauri in economia țării..deci un trai și mai greu pt noi.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *