Web Analytics
scris miercuri, 09.09.2015

Facebook-ul i-a reunit la Cornul Vânătorului pe angajaţii de acum 40 de ani ai Centrului de Calcul al IAP

Într-o atmosferă emoționantă, la umbra răcoroasă oferită generos de terasa restaurantului  Cornul Vânătorului, sâmbătă, 5 septembrie, a avut loc un eveniment inedit pentru angajații de acum 40 de ani ai Centrului de Calcul al IAP. O întâlnire memorabilă a peste o sută de informaticieni, ingineri, economiști, minți luminate, trei generații de specialiști care au muncit la Centrul de Calcul Electronic al Întreprinderii de Autoturisme Pitești. Au fost îmbrățișări călduroase, s-au depănat amintiri despre fapte și diverse evenimente frumoase petrecute împreună la cel mai mare și modern Centru de Calcul Electronic al vremii. Reuniți de Facebook unde organizatorii au format un grup la care au aderat pe rând noi și noi membri din toate colțurile țării și chiar ale lumii, foștii colegi au hotărât să  permanentizeze întâlnirile la măcar o dată pe an.
Printre participanții la această revedere, foști colegi la Centrul de Calcul al IAP s-au aflat și personalităţi cunoscute în Argeș, ca fostul prefect Marcel Proca, inginerul Nicolae Toader, Spiridon Mutu (tatăl fotbalistului Adrian Mutu), Constantin Nițu – unul dintre acționarii de la Girexim (acum și la Cornul Vânătorului), Nicolae Diaconu, unii dintre conducătorii instituției, dar și organizatori ai întâlnirii, sau cel mai vechi consilier județean din Argeș, Leonard Soare. A ținut să participe la eveniment și inginerul Ion Pantelimon cu soția sa, stabiliți în Ontario – Canada, dar și alții care acum trăiesc în alte țări din Europa.
A.C.

Facebook-ul i-a reunit la Cornul Vânătorului pe angajaţii de acum  40 de ani ai Centrului de Calcul al IAP

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită