Web Analytics

Exodul pare de neoprit! Un primar de la PSD, un vicepreşedinte al PNL Piteşti şi un general MApN cu pagină în Wikipedia au trecut în partidul lui Mircea Andrei

de | 10.02.2016 21:17 | Politica si Administratie

# Primarul interimar de la Budeasa a părăsit PSD şi va candida din partea PAM la alegeri
Viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Budeasa, Nicolae Aurel Vlad, s-a alăturat de săptămâna aceasta Partidului pentru Argeş şi Muscel. Acesta a declarat că singura echipa lângă care poate să îşi continue proiectele începute pentru comună şi cetăţenii din Budeasa este echipa Partidului pentru Argeş şi Muscel, condusă de preşedintele Mircea Andrei. Începând de săptămâna aceasta,  Nicolae Aurel Vlad a fost numit preşedinte al organizaţiei PAM din comuna Budeasa.

# Ce planuri politice şi administrative aveţi pentru anul acesta?
– Anul acesta vreau să mă implic într-un partid nou care nu are niciun fel de infracţiuni comise în existenţa lui, un partid care să se gândească şi să muncească în slujba argeşenilor. Îmi doresc să aduc un suflu nou în comună în ceea ce priveşte creşterea copiilor, pentru că aici avem un centru de creştere a copiilor, centrul cultural la care primim copiii de toate vârstele pe care îi învăţăm gratuit limba engleză. Mă implic în derularea programului şcolar, cercuri pedagogice care se ţin la nivelul comunei pentru siguranţa şi transportul copiilor. Vreau să simtă fiecare concetăţean de al meu că este respectat şi că se află la el acasă, iar bătrânilor să le asigurăm ce le trebuie pe timp de iarnă. Vreau să realizez un centru medical la Valea Mărului şi asta pentru că există o cerere mare în această zonă, iar astfel oamenii nu vor mai trebui să facă naveta ca să ajungă la centrul din Budeasa.
# Ce partid nou vă încântă la acest moment?
– Cred că cel mai indicat este PAM ce îl are în frunte pe Mircea Andrei pe care l-am văzut în toate intervenţiile televizate în care a luat poziţie faţă de toate nedreptăţile din Argeş şi faţă de adversarii lui politici. Vorbim de intervenţii pe bune, nu doar simulate ca alţii.
# Aşadar la următoarele alegeri veţi candida din partea PAM?
– Sigur că da.  Cred că aceste deziderate ale mele pot fi înfăptuite numai alături de Mircea Andrei. Este singurul om politic lângă care am curaj să merg la luptă şi am convingerea că vom reuşi să ducem toate lucrurile la bun sfârşit. Eu ştiu că lângă Mircea Andrei pot să îmi continui proiectele pentru comuna Budeasa şi pentru cetăţenii mei, ştiu că e singurul care s-a luptat şi se poate lupta la nivelul Bucureştiului cu partidele politice şi liderii de la nivel naţional ca să aducă bani in Argeş. Ştiu că e singurul care are aceste intenţii şi ca atare sunt încrezător ca având aceleaşi convingeri şi gânduri legate de argeşeni vom face o echipă bună..

***

După preşedintele Mihai Tudor şi vicepreşedintele PNL Piteşti s-a înscris în Partidul pentru Argeş şi Muscel

Începând de săptămâna aceasta, PAM anunţă cooptarea în echipa judeţului Argeş a doamnei Melania Tarnovetchi, fost membru al BPL-PNL Piteşti şi vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al pensionarilor liberali.
# De ce aţi renunţat la o funcţie la nivel naţional in PNL  pentru a vă înscrie în PAM?
– Mi s-a părut un partid justiţiar pentru dreptate şi bănuiesc că este un ajutor pentru toţi cetăţenii cu probleme. Consider că Mircea Andrei este persoana care poate ajuta cetăţenii şi este un om la care se poate apela. Este aproape de întreg judeţul nostru şi a fost mereu, este cunoscut şi este singurul din judeţ care a putut să descopere şi să facă publice problemele cu care se confruntă. Am ales Partidul pentru Argeş şi Muscel pentru că el va reprezenta numai doleanţele argeşenilor. Am avut surpriza ca pe parcursul a  câtorva zile de când sunt parte din echipă, să văd cât de multă lume vine în PAM şi sunt convinsă că am făcut alegerea corectă, mai ales că vor mai urma şi alţi oameni acest drum.

***

Partidul pentru Argeş şi Muscel l-a desemnat pe generalul de armată Bârloiu drept candidat la Primăria Dâmbovicioara

PAM şi-a desemnat candidatul în comuna Dâmbovicioara în persoana domnului general în rezervă Ion Bârloiu, unul dintre străluciții militari români care beneficiază de o pagină pe site-ul Wikipedia. După o lungă şi exemplară activitate în slujba statului şi a MAPN, generalul Bârloiu a decis să contribuie activ la dezvoltarea localităţii şi să folosească experienţa administrativă şi de conducere acumulată de-a lungul zecilor de ani de activitate. „M-am hotărât să mă implic activ în ceea ce înseamnă nu politica şi partide, ci dezvoltarea unui colţ de rai cum este Dâmbovicioara. Cred sincer că se poate face mult mai mult pentru locuitorii acestei comune şi pentru dezvoltarea zonei. Am găsit în persoana preşedintelui Mircea Andrei de la Partidul pentru Argeş şi Muscel seriozitatea şi determinarea cu care şi eu am fost învăţat să lucrez în viaţă. Sunt hotărât ca alături de echipa Partidului pentru Argeş şi Muscel să schimb lucrurile în bine în comuna Dâmbovicioara. Vom veni cu un plan concret de dezvoltare şi cu idei pentru comună, vom lucra corect, eficient şi productiv. În scurt timp o să prezint şi gândirea echipei Partidului pentru Argeş şi Muscel – Dâmbovicioara pentru următorii patru ani,“ a declarat domnul  general Ion Bârloiu.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii