Web Analytics

EximBank își va schimba numele. „Noul brand reflectă ceea ce suntem – o nouă bancă românească de top”

de | 28.03.2023 22:00 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Banca de Export Import a României – EximBank SA – va deveni Exim Banca Românească la 10 mai 2023, modificarea denumirii şi schimbarea emblemei băncii fiind aprobate luni de Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, potrivit digi24.ro.

Citeşte şi: Cele mai citate surse media din România

Am recurs la această schimbare pentru că, deşi în cei peste 30 de ani de activitate EximBank şi-a extins considerabil aria de adresabilitate, denumirea a rămas aceeaşi, fiind limitativă şi nişată, fără să reflecte activitatea reală a băncii. Acum că EximBank este o bancă universală, după fuziunea cu Banca Românească, era absolut necesară adoptarea unei noi identităţi care să marcheze extinderea adresabilităţii şi către persoanele fizice. Ca atare, am considerat că este important să facem mult mai vizibil acest lucru, iar pentru aceasta aveam nevoie de un nou brand care să reflecte tot ceea ce suntem acum: o nouă bancă românească de top, un partener de banking de încredere pentru toată lumea, persoane fizice sau juridice, inclusiv exportatori. Adică Exim Banca Românească”, a precizat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank, într-un comunicat transmis Agerpres.

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene – mai arată sursa citată.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *