Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 7.04.2022 11:40 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema “Romanul viitorului”, în cadrul Clubului literar-artistic “Mona Vâlceanu”, coordonat de scriitoarea Mona Vâlceanu, avându-i invitați pe cineastul Grid Modorcea și pe scriitoarea dr. Elena Armenescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 6 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Omul războiului și omul păcii”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală “Fețele omului”, susținut de Radu Vasile Șerban, psiholog clinician în cadrul Direcției de Sănătate Publică Argeș, miercuri, 6 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

– Nou proiect cultural-educativ sub genericul “Mari iubiri ale literaturii române”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Raluca Hana Sandu. Invitată este profesoara de limba și literatura franceză, traducătoarea Laura Gabriela Nițescu. Evenimentul se va desfășura joi, 7 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema “Campionatele naționale pe echipe mixte, Covasna, 2022”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Pasionat de șah”, coordonat de instructorul de șah Andrei Rădulescu, vineri, 8 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Citește și Atracţii turistice de interes naţional de la Costeşti, Bughea de Sus şi Bârla

Acest articol este despre: centrul cultural pitesti

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed