Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 7.04.2022 11:40 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema “Romanul viitorului”, în cadrul Clubului literar-artistic “Mona Vâlceanu”, coordonat de scriitoarea Mona Vâlceanu, avându-i invitați pe cineastul Grid Modorcea și pe scriitoarea dr. Elena Armenescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 6 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Omul războiului și omul păcii”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală “Fețele omului”, susținut de Radu Vasile Șerban, psiholog clinician în cadrul Direcției de Sănătate Publică Argeș, miercuri, 6 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

– Nou proiect cultural-educativ sub genericul “Mari iubiri ale literaturii române”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Raluca Hana Sandu. Invitată este profesoara de limba și literatura franceză, traducătoarea Laura Gabriela Nițescu. Evenimentul se va desfășura joi, 7 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema “Campionatele naționale pe echipe mixte, Covasna, 2022”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Pasionat de șah”, coordonat de instructorul de șah Andrei Rădulescu, vineri, 8 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Citește și Atracţii turistice de interes naţional de la Costeşti, Bughea de Sus şi Bârla

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *