Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 1.07.2021 13:05 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 28 iunie – 2 iulie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii. Iată care sunt evenimentele:

# Prelegerea cu tema “Bătăliile lui Mircea cel Bătrân”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, miercuri, 30 iunie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema “Generații”, eveniment organizat în colaborare cu Organizația “Salvați Copiii” România – Filiala Argeș, care va avea loc joi, 1 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, inițiatorul și coordonatorul acțiunii fiind președintele filialei, Dumitra Sima.

Citește și Epoca şi personalitatea lui Mircea cel Bătrân, expoziţie la Biblioteca Judeţeană Argeş

 

Acest articol este despre: centrul cultural pitesti

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...