Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 24.02.2022 12:04 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 21 – 26 februarie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:
– Prelegerea cu tema “Poezie, proză și teatru scurt (II)” susținută de scriitorul Lucian Costache, miercuri, 23 februarie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Pentru a fi sănătoși nu este necesar să ne îmbolnăvim!(II)”, coordonată de dr. fizioterapeut Petruța Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe psihologul și psihoterapeutul Ileana Amaximoaie, miercuri, 23 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

– Prelegerea cu tema “Vechi și nou în Războiul Crimeii”, coordonată de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 23 februarie, de la ora 20.00.
– Spectacol folcloric dedicat Dragobetelui, susținut de Ansamblul Folcloric de Copii „Zavaidoc”, sub îndrumarea profesorului de canto popular Valentin Grigorescu și a instructoarelor de dans popular Violeta Dincă și Rodica Oprican, eveniment care se va desfășura joi, 24 februarie, între orele 14.00 – 15.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești.
– Spectacolul de muzică folk-hop sub genericul “Bulevardul Dragobet”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, manifestare care va avea loc joi, 24 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Florentin Sorescu și Lucian Costache, validați ca membri ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Pitești

– Spectacolul sub genericul „Dragobete vs. Valentine s Day”, susținut de membrii Atelierului de Creație și Interpretare de la Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” din Pitești, coordonat de profesoara și poeta Allora Albulescu, președintele Fundației Literare „Liviu Rebreanu”, eveniment care se va desfășura joi, 24 februarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Ce facem cu România?”, coordonată de redactorul-șef al revistei de cultură Argeș, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul Alexandru Petria, eveniment care se va desfășura vineri, 25 februarie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Cum a ajuns Teoctist „Doctor Honoris Causa” la Piteşti

– Spectacolul sub genericul „Poveste de iubire”, dedicat Dragobetelui, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 18.00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.
Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, va fi susținut de actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, folkistul Tzurlă, Nicoleta Andrei&Olimpic Gym Pitești, Grupul Folk „P620” (coordonator Andrei Bulf), Clubul „Total Dance” (coordonator coregraful Alfred Schieb). Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare.

Citește și Lereşteanul Mihai Gane va reprezenta Spania la un festivalul internaţional

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *