Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Dani Coman, discuție de taină cu primarul Gentea la meciul dinaintea Raliului Argeșului

Dani Coman a jucat miercuri, 8 mai, la Complexul sportiv „Marcea” din Valea Mare – Ștefănești, în meciul dintre echipa Primăriei Pitești și o selecționată a DTO Rally Team, programat cu o zi înaintea Raliului Argeșului.

Dani Coman, discuție de taină cu primarul Gentea la meciul dinaintea Raliului Argeșului

Citește și: Video. Primarul Gentea i-a dat gol lui Dani Coman în secunda 15!

Fostul mare portar a apărat, pentru început, buturile formației DTO Rally, dar „găurit” de prea multe ori de șuturile primarului Cristian Gentea (care a înscris șapte goluri), a ieșit la joc, să-și coordoneze mai bine echipierii.

Cum vă spuneam, însă, trupa Primăriei Pitești a învins cu un categoric 19-3, scor de maidan…

De notat că Dani Coman a fost primit foarte bine de toată lumea prezentă în „Balonul” de la „Marcea”, el având și o discuție de taină cu edilul-șef al Piteștiului, cu care s-a retras la un moment dat într-un colț al terenului.

Gentea și Coman, șușotind la colț…

Nu e niciun secret despre ce anume au discutat, dat fiind faptul că Dani Coman este îndelung curtat pentru a ocupa postul de președinte la FC Argeș și, după ultimele informații, ar fi doar o chestiune de zile până ar semna. Dar să avem răbdare…

Lobby pentru ca el să vină la FC Argeș a făcut în ultima lună de zile și omul de afaceri Virgil Dumitru, patronul de la „Ramada”, care e un apropiat al lui Dani Coman. Dl Dumitru este fan înrăit atât al Argeșului, cât și al Rapidului, echipe la care Dani Coman a făcut carieră.

De altfel, patronul de la „Ramada” a jucat fotbal în tinerețe, înainte de 1989, în Divizia B, la Chimia Găești, echipă de pe lângă Fabrica de frigidere. Miercuri seara, la meciul de la „Marcea”, el s-a confesat unor prieteni, spunând că banii câștigați în perioada junioratului au fost cei mai frumoși din viața lui.

Virgil Dumitru avea, la victorie acasă, o primă de 400 lei, iar la victorie în deplasare – 800 lei, în condițiile în care tatăl său avea un salariu de 2.800 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *