Web Analytics

„Eu cred că valoarea brand-ului FC Argeş a scăzut sub 100.000 de euro”

de | 12.03.2014 19:26 | Sport

# Declară administratorul judiciar Nicolae Enoiu după dezafilierea definitivă a clubului alb-violet. 

# FC Argeș a fost dezafiliată definitiv de către Adunarea Generală a FRF. Să însemne această decizie „înmormântarea” FC Argeș?
– Acum am aflat și eu că echipa FC Argeș era dezafiliată doar provizoriu din luna septembrie a anului trecut. Se pare că așa este regulamentul și anume că dacă nu te înscrii în campionat ești dezafiliat provizoriu. Te lasă apoi o perioadă să vadă dacă există șanse de înscriere în campionat, după care ești dezafiliat definitiv.

„Nu mai există nicio variantă de a nu se declanșa falimentul FC Argeș”

# Deci să înțelegem că în prezent FC Argeș nu mai are nicio șansă de redresare?
– Din punctul meu de vedere nu mai există nicio variantă de a nu se declanșa falimentul FC Argeș. Deci, pentru cine ar mai fi interesat, în momentul în care vom evalua proprietatea intelectuală, așa-zisul brand FC Argeș, o să o scoatem la licitație. Și dacă îl cumpără cineva oricum nu există nicio soluție decât să înceapă de la Liga a V-a. Dacă însă cumpără acest brand SCM-ul atunci este altă discuție.
# Ce proceduri urmează să fie aplicate în dosarul FC Argeș?
– A rămas ca eu să definitivez masa credală și să depun tabelul definitiv care însumează circa 3,9 milioane de lei. Fiind în faza de procedură generală trebuie să mai așteptăm 30 de zile să vedem dacă se mai întâmplă ceva. Dar, acum când s-a aflat de dezafilierea definitivă nu știu cine va mai fi interesat de acest brand. Eu am făcut acum vreo două săptămâni o adresă la federație ca să-mi comunice dacă vine vreun investitor dacă putem să înscriem echipa în toamnă în Liga a II-a. Bineînțeles că nu am primit niciun răspuns, dar, de fapt, cred că decizia de dezafiliere definitivă poate fi luată ca și răspuns în această privință.
# Ce urmează după cele 30 de zile?
– După data de 26 martie când voi depune tabelul cu masa credală, vom mai aștepta până la sfârșitul lunii aprilie, după care vom declanșa falimentul. Urmează evaluarea proprietății intelectuale, a brand-ului și bineînțeles vânzarea acestuia.

„Cred că în toamna lui 2014 toate procedurile se vor încheia”

# La ce sumă se ridică acum brand-ul FC Argeș?
– Din nefericire nu prea îmi dau seama. M-am consultat cu mai mulți evaluatori și vreau să vă spun că niciunul nu a mai făcut așa ceva. Va trebui obligatoriu să anunț o selecție de oferte pentru evaluare și apoi din cei care vor veni și care vor admite ca plata pentru raportul de evaluare să se facă după vânzarea brand-ului, atunci vom vedea și despre ce sumă este vorba. Eu cred că în acest moment valoarea brand-ului a scăzut sub 100.000 de euro. Eu sper să luăm acești bani, dar, eu sincer vă spun că ar fi trebuit să luăm în calcul cel puțin câteva sute de mii de euro.
n Când credeți că se vor încheia toate procedurile cu acest dosar?
– Cred că în toamna lui 2014 toate procedurile se vor încheia.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii