Echipele Fulham şi Parma, îmbrăcate cu echipament produs la Cepari

de | 4.09.2014 14:19 | Sport

Săptămâna trecută, în comuna Cepari și-a deschis un punct de lucru o firmă producătoare de echipament sportiv pentru fabrica Errea din Curtea de Argeș. SC Textil Production 2008 SRL, cu sediul în comuna Corbi, unde deține și titlul de „cea mai mare firmă din Corbi”, și-a deschis un punct de lucru în Cepari îmbunătățind în acest mod forța de muncă a localității. Astfel, firma de textile a devenit într-un timp relativ scurt cel mai mare agent economic din localitate având nu mai puțin de 100 de salariați.
Trebuie menționat că firma încă face angajări, fiind așteptați oameni, atât din Cepari cât și din  localitățile învecinate: Tigveni, Șuici și Sălătruc. Firma de textile, condusă de Mirela Manu, este una din firmele exportatoare de echipament sportiv pentru Errea. Puțină lume stie că multe echipe de fotbal din campionatele puternice ale Europei au ca sponsori cunoscuta firmă de articole sportive din Italia, întemeiată în 1988.
Printre echipele care îmbracă echipament produs la Cepari se numără, printre altele, Fulham și Middlesbrough din Anglia, precum și Parma din Italia. Firma argeșeană urmează să producă echipament sportiv pentru câteva dintre echipele care folosesc în mod oficial echipamentul Errea, în diferite discipline sportive de la fotbal la ciclism. A.V.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii