Web Analytics

„E foarte limpede că Primăria şi Consiliul Judeţean nu vor echipă la Piteşti nici în Liga I şi nici în Liga a II-a”

de | 12.03.2014 19:31 | Sport

# Susține Mitică Dragomir, fostul preşedinte al LPF. Adunarea Generală de la Federația Română de Fotbal de săptămâna trecută a avut pe ordinea de zi, în afară de alegerea noului preşedinte, şi un alt punct foarte important pentru fotbalul argeșean. A fost vorba despre dezafilierea FC Argeş, club care s-a retras din competiţii în vara anului trecut.
Au fost făcute două liste, una cu cluburile ce urmau a fi afiliate definitiv şi alta cu cluburile ce urmau a fi dezafiliate de la Federaţia Română de Fotbal. În această ultimă listă au fost trecute 23 de cluburi, retrogradatele Ligii a III-a de la finalul sezonului trecut, dar şi echipe care s-au retras din competiţie de mai bine de un an. Printre acestea s-au numărat şi FC Argeş şi Girom Albota, prima retrasă din competiţie la 1 august 2013, iar a doua retrasă din competiţie în aprilie 2013. Pe fondul acestei noi situații în ceea ce privește fotbalul argeșean am stat de vorbă cu  Mitică Dragomir, fostul șef al LPF și unul dintre oamenii care și-a pus serios amprenta în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc, cel care în stilul caracteristic a și găsit „vinovații” în ceea ce privește situația clubului alb-violet.
„Nu știam că FC Argeș abia acum a fost dezafiliată definitiv, dar ce altceva se putea face în condițiile în care cred că deja s-au început procedurile falimentului? Dacă un primar nu e în stare să țină o echipă de fotbal la cel mai înalt nivel într-un oraș de 200.000 de oameni nu are niciun rost să mai discutăm. E foarte limpede că Primăria și Consiliul Județean nu vor echipă la Pitești nici în Liga I și nici în Liga a II-a. E mare păcat! La Pitești  au fost descoperiți și crescuți foarte mulți fotbaliști care au jucat în întreaga Europă la echipe de top, iar acum s-a ales praful de un club important din această țară, un club așa cum este FC Argeș. Cred că dacă autoritățile locale și anume Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș se implicau la FC Argeș, așa cum ar fi trebuit, alta era soarta clubului inegalabilului Nicolae Dobrin”, ne-a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii