Web Analytics

După succesul înregistrat cu magazinul din Piteşti, curcanul Peneş a sosit şi în Oraşul Basarabilor

de | 6.09.2012 13:03 | Actualitate

Pe Argeș în gios, pe un mal frumos, brandul Peneș trece, cu tovarăși zece…Așa am găsit cel mai potrivit să  anunțăm deschiderea magazinului de prezentare și desfacere „Curcanul Peneș” din Curtea de Argeș, joi, 6 septembrie, pe str. Negru Vodă 6-8, peste drum de magazinul Vidraru, la parterul fostului Hotel Regal. Iată că, după succesul înregistrat în Pitești, cu magazinul de producător deschis în luna iulie, societatea GALLI GALO propune clienților săi o nouă provocare, de data aceasta într-un oraș legendar și pretențios deopotrivă. Vă așteptăm joi, la inaugurare, să ne treceți pragul spre a degusta împreună produsele Peneș.

DESPRE NOI
Societatea GALLI-GALLO, cu o experienţă de peste 10 ani în creşterea şi abatorizarea puilor de carne, a inaugurat în 10 august 2010 cel mai modern abator de curcani din Europa cu o capacitate de 48.000 de tone pe an.
Investiţia de peste 22 milioane de euro în ferme de creştere a curcanilor, logistică, distribuţie, abatorizare este realizată la standarde de ultimă generaţie şi este unică în România. Abatorul nou construit are o suprafaţă de circa 6.000 mp pe un singur nivel şi este realizat cu materiale de construcţie aprobate de U.E. pentru industria alimentară.

FERME DE CREŞTERE A CURCANILOR
Carnea de curcan procesată provine de la pui de o zi crescuţi la fermele proprii din Codlea şi Sighişoara. Curcanii sunt crescuţi cu cereale, şroturi furajere şi uleiuri vegetale, ceea ce asigură o calitate deosebită cărnii.
Capacitatea fermelor atinge 1.200.000 de capete pe an ceea ce înseamnă aprox. 17.000 tone carne în viu pe an.

SEMIPREPARATELE ŞI PREPARATELE „PENEŞ”
Oferim pieţei din România produse naturale realizate după gustul autohton, sub deviza „Produsele noastre sunt din carne”.
Alegem cu grijă pentru reţetele noastre: carne de curcan proaspătă şi condimente naturale. Reţetele noastre nu conţin aditivi industriali pentru prelungirea termenelor de valabilitate. Produsele noastre nu conţin E-uri, aditivi, agenţi de colorare şi alte substanţe din această categorie.
Respectând reţetele bine alese şi mizând pe principiul conform căruia calitate nu înseamnă şi cantitate, preparatele sunt fierte şi afumate lent în celule speciale de fierbere şi afumare.
Marinarea cărnii de curcan pentru produsele frăgezite se realizează lent şi este un mod minunat de a-i pune în evidenţă toate aromele şi calitatea deosebită. Marinarea se realizează cu baiţuri 100% naturale ce conţin doar legume, ulei de floarea soarelui şi condimente precum cimbru, boia şi piper. C.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole