Web Analytics

După etapa de Rally Cross de la Sibiu, echipa musceleană RB Racing are șanse la titlu

de | 21.06.2021 00:02 | Actualitate, Sport

Etapa a II-a din Campionatul Național de Rally Cross s-a desfășurat sâmbătă și duminică 19-20 iunie 2021, la Sibiu, pe traseul de Rally Cross din comuna Șura Mare. Organizată de C.S.A SIBIU MOTORSPORT și Primăria Șura Mare, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, competiția a reunit la star 44 de echipaje.

Sibiu Rally Cross Premiere

Sibiu Rally Cross Premiere

RB RACING a participat cu 4 din cele 12 echipaje, o participare ceva mai redusă, față de prima etapă de la Pitești, întrucât câțiva dintre tinerii piloți musceleni se pregătesc pentru examenele școlare.

În pofida condițiilor extrem de dificile, din cauza ploilor, piloții de la RB RACING au avut evoluții remarcabile:

  • la Clasa H1, Mihai Pelmuș a ocupat locul I
  • la Juniori 2, David Nedelcu s-a clasat pe poziția secundă
  • la Clasa H3, multiplul campion național, care se ocupă de pregătirea piloților musceleni, Gheorghe Ticuță, s-a clasat pe locul 3.

Din păcate, cel de-al patrulea echipaj prezent la start, condus de Iris Muscalu, la Juniori 1, a înregistrat un abandon tehnic, cauzat de un accident.

În urma consemnării acestor rezultate, în clasamentul pe echipe RB RACING a ocupat locul III în această etapă, ceea ce menține clubul muscelean în lupta pentru câștigarea titlului național.

Citește și: Români care fac performanţă, lăsaţi de izbelişte. Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar “s-au terminat banii”

Etapa următoare, cea cu numărul 3 în calendarul competițional FRAS, este programată pe 3-4 Iulie 2021, la Mioveni.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii