Români care fac performanţă, lăsaţi de izbelişte. Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar “s-au terminat banii”

de | 20.06.2021 07:47 | Actualitate, Dezvaluiri, Economie, Home, Sport

Avem sportivi calificaţi, dar nu avem bani. Claudia Nechita, pugilista de la Câmpulung, s-a calificat după nouă ani, aşa că avem o sportivă la categoria box feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Problema este că bugetul Federaţiei de Box s-a terminat la jumătatea anului, aşa că această campioană trebuie să se antreneze pe datorie sau să-şi caute sponsori pentru a ajunge la Tokio.

Înaintea ei, a fost o singură româncă, antrenoare, care a mai ajuns acolo. Mihaela Lăcătuş, antrenoarea lotului olimpic, ea a fost campioană olimpică, relatează antena3.ro.

Avem campioni, dar problema este că nu avem bani. Bugetul Federaţiei de Box s-a terminat la jumătatea anului.

“Banii s-au terminat la jumătatea anului”, a spus Mihalea Lăcătuş, unul dintre antrenorii lotului olimpic.

sursa foto: Facebook/ Claudia Nechita

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...