Web Analytics
scris vineri, 08.09.2023

După audierea la DNA Pitești, șefa DGASPC Argeș a plecat acasă

Tatiana Eftime, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a fost dusă joi seară, însoţită de mascaţi, la sediul DNA Piteşti, pentru a fi audiată.

După audierea la DNA Pitești, șefa DGASPC Argeș a plecat acasă

Citește și: După cort de nunţi în Pădurea Trivale, patronul de la Rehoma vrea să construiască şi complex de agrement

Audierea d-nei Eftime, dar și a altor persoane, a venit după ce procurorii DNA Piteşti au efectuat în aceeași zi – așa cum spuneam – 21 de percheziţii, la sediile Consiliului Judeţean Argeş, DGASPC Argeş şi Primăriei Ştefăneşti (restul au avut loc la sediile unor firme şi la locuinţe particulare), într-un dosar de corupţie. Tatiana Eftime e asistată la audieri de Bogdan Gabriel Dorcea, un avocat de renume din Piteşti, după cum au informat surse judiciare ale PRESShub.

Am aflat pe surse că nicio persoană nu a fost reținută în urma audierilor. Am încercat, prin urmare, să obținem și un punct de vedere al șefei DGASPC Argeș, dar d-na Eftime nu a răspuns la telefon.

Vă reamintim că percheziţiile au avut loc – conform unui comunicat de presă al DNA – în legătură cu „săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, privind încheierea unor contracte de achiziție publică privind cumpărarea de către o instituție publică (Consiliul Judeţean Argeş – n.r.) a unor locuințe destinate persoanelor vulnerabile”.

Anchetatorii suspectează că imobilele – cinci case situate în oraşul Ştefăneşti – au fost achiziţionate la preţuri supraevaluate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *