Web Analytics
scris joi, 06.07.2023

Dragoş Şerban, directorul echipei de baschet a Piteştiului: „Am semnat cu un antrenor titrat care a avut experienţe frumoase în mai multe campionate puternice ale Europei”

Întrebat despre noul antrenor, despre jucătorii opriți în lot pentru sezonul următor, despre noi transferuri, despre obiectivul acestui nou sezon competițional, dar și despre buget, Dragoș Șerban, directorul echipei de baschet a Piteștiului, ne-a declarat: ”La echipa de baschet a Piteștiului s-a păstrat un lot de jucători și români, și străini. S-a semnat contract și cu Christian Chițu, jucător care a evoluat la Steaua București, CSM Athletic Constanța și Ploiești, și cu noul antrenor Nebojsa Vidic, un antrenor titrat, care a avut experiențe frumoase atât în Bulgaria, cât și în Rusia și în alte campionate puternice ale Europei. Noi credem că vom face o treabă frumoasă cu acest antrenor în noul sezon competițional.

Dragoş Şerban, directorul echipei de baschet a Piteştiului: „Am semnat cu un antrenor titrat care a avut experienţe frumoase în mai multe campionate puternice ale Europei”

În continuare purtăm discuții cu jucători atât români, cât și străini. Deocamdată strângem jucători, să semnăm cu unii dintre ei. Reunirea lotului va fi undeva la jumătatea lunii august sau poate ceva mai devreme, depinde de ce decide antrenorul, pentru că, din câte se pare, campionatul va începe cu câteva săptămâni mai devreme anul acesta, adică undeva la sfârșitul lunii septembrie. Așteptăm și celelalte decizii pe care le va lua Federația Română de Baschet în legătură cu echipele de juniori sau și alte măsuri care se vor lua.
Deocamdată nu s-a stabilit niciun obiectiv, dar ca în fiecare an obiectivul este o clasare cât mai sus în campionat. Trebuie să vedem înainte de toate celelalte competitoare. Sunt echipe noi în campionat, sunt echipe care și-au declarat bugete exorbitante… Rămâne de văzut! La echipa noastră pot spune că deocamdată vom avea același buget, în limita anilor anteriori. De exemplu, anul trecut am avut un buget de 4,5-4,6 milioane de lei, adică undeva la peste 900.000 de euro”.

Citește și Ce spune antrenorul echipei de baschet a Piteștiului despre ratarea obiectivului

Citește și Dragoş Şerban, director BCM U FC Argeş Piteşti: „Pentru o performanţă mai mare, avem nevoie de mai mult de 40 miliarde lei vechi, cât am avut sezonul trecut”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *