Web Analytics

Dragoş Şerban, director BCM U FC Argeş Piteşti: „Pentru o performanţă mai mare, avem nevoie de mai mult de 40 miliarde lei vechi, cât am avut sezonul trecut”

de | 25.06.2021 10:02 | Actualitate, Sport

# Cum comentați evoluția echipei din sezonul tocmai încheiat?
– A fost un sezon greu din toate punctele de vedere, în primul rând din cauza situației pandemice prin care trecem, care a pus la încercare atât staff-ul administrativ, cât și staff-ul tehnic și mai ales jucătorii.
# S-a reușit obținerea medaliei de bronz…
– S-a reușit o performanță mare, după 14 ani, și pot spune că a fost un efort colectiv. S-a luat fiecare meci în parte, meciurile s-au tratat cu seriozitate și la final s-a obținut rezultatul care s-a obținut.
# Care ar fi jucătorii care ar trebui scoși în evidență?
– Aici nu aș putea să spun că cineva ar trebui să iasă în evidență, ci faptul că efortul a fost colectiv, toți jucătorii și-au adus contribuţia pe parcursul întregului sezon. Au fost fluctuații din punct de vedere al performanțelor, în primul rând din cauza infectărilor cu Sars-Cov2. Așadar, fiecare a avut aportul lui la această reușită.

„Banca tehnică va rămâne neschimbată.

S-au început negocierile cu jucătorii pentru sezonul viitor”
# Care era obiectivul stabilit la începerea sezonului trecut?
– Obiectivul stabilit a fost ocuparea locurilor 1-4, deci cel puțin accederea în semifinale, ceea ce s-a și realizat.
# S-au încasat prime pentru realizarea acestei performanțe?
– Deocamdată nu s-a încasat nimic, va urma…
# Despre ce este vorba?
– Fiecare jucător are primă în funcție de performanța pe care a realizat-o în decursul sezonului și ne referim la timpul jucat, la aportul la această performanță și acest lucru se poate realiza după analiza statisticilor din tot sezonul.

# Deci, nu este vorba despre o anumită primă pentru realizarea acestui obiectiv?
– Nu. Totul se dă după aportul fiecăruia.
# Costescu continuă ca antrenor, Bishop a plecat…
– Banca tehnică va rămâne neschimbată la Pitești. În privința jucătorilor, s-au început deja negocierile pentru sezonul viitor, bineînțeles cu cei din actualul lot. Tony Bishop a plecat deocamdată la o altă echipă, pentru că în America de Sud campionatele abia acum se desfășoară, nu că ar fi plecat de tot. Noi ne dorim să rămână la Pitești, dacă se poate.

„În funcție de bugetul stabilit pentru un an, se va stabili și obiectivul pentru sezonul viitor”

# Concret, cine pleacă, cine vine?
– Antrenorul este cel care va decide cine va rămâne, cine va pleca, dar noi vrem să creăm un schelet pe care să se construiască echipa pentru sezonul următor. Și anul acesta am avut câțiva jucători care au fost din sezonul trecut. Tony Bishop, după sezonul 2019-2020, a rămas în România până acum, în vară.
# Ce obiectiv are BCM U FC Argeș Pitești pentru sezonul următor?
– Încă nu s-a stabilit acest obiectiv. Acest obiectiv se stabilește în Consiliul de Administrație și în funcție de bugetul stabilit pentru un an.

# Care a fost bugetul pentru sezonul trecut?
– În jur de 40 de miliarde de lei vechi.
# Considerați că este suficient acest buget pentru a realiza o performanță mai mare?
– Depinde ce stabilește și Consiliul de Administrație, ce obiective vrea să stabilească pentru anul viitor. Dar, bineînțeles, pentru o performanță mai mare cred că avem nevoie de mai mulți bani.
# Ce mesaj aveți către suporterii alb-violeți?
– Ne bucurăm că au fost alături de noi la ultimul meci al sezonului, la care au putut participa în sală, și totodată ne bucurăm că am reușit să-i facem fericiţi prin obținerea medaliei de bronz.

Citește și Dragoş Şerban, director executiv BCM U FC Argeş Piteşti: „Obiectivul noului sezon este ocuparea locurilor 1-4 şi să jucăm Final Four”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ‘Mnealui / derectoru’ este-nvechit/stroflocit … de pe vremea lu’ Dragos Voda / cel ce-l ucidea pe Zimbru ! H’auzi-l pe nauc / acum , ” … mai mult de 40 miliarde de lei vechi” !