Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Dragoș Predescu, noul prefect de Argeș, a depus jurământul

Vineri, 12 aprilie, prin intermediul unei videoconferințe, Lucian Dragoș Predescu a depus jurământul în calitate de nou prefect al județului Argeș, funcție în care a fost învestit joi, 11 aprilie, prin Hotărâre de Guvern.

Dragoș Predescu, noul prefect de Argeș, a depus jurământul

Citește și: Antreprenorii din județ s-au strâns la Curtea de Argeș

La ceremonia de vineri, la care a asistat, printre alții, și fostul prefect Radu Perianu, proaspătul „uns” în această funcție, Dragoș Predescu, a rostit: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Argeș”.

Vă reamintim că Dragoș Predescu, avocat de profesie (a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București), a fost director al Cancelariei Prefectului, iar anterior a deținut și funcția de subprefect al județului Argeș.

Prin această numire la vârsta de 27 de ani (va împlini 28 de ani în luna mai), Dragoș Predescu devine cel mai tânăr prefect pe care l-a avut Argeșul.

În locul său, director al Cancelariei Prefectului a fost numit generalul (rez) Liviu Butunoi-Radu, în vârstă de 62 de ani, neafiliat politic.

Acesta a fost director financiar contabil al Spitalului Clinic Colentina până în 2023, fost ofițer al Ministerului Afacerilor Interne, restras din activitate în 2016 din funcția de director general al Direcției Generale Logistice.


Liviu Butunoi-Radu a fost și președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Trezorier General al Corpului Național al Polițiștilor.

Legătura sa cu aceste meleaguri: soția lui este din Argeș.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daca tine mainile in buzunare la juramant inseamna ca „e cea mai buna alegere”si are un respect maxim pentru Constitutie.Daca mai este si liberal atunci „inseamna totul”

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *