Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Antreprenorii din județ s-au strâns la Curtea de Argeș

Antreprenorii din Argeș au participat, joi, 11 aprilie, la conferința „Orașul Regal, Curtea de Argeș și Transfăgărășanul”, organizată și moderată de președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu. „Am reușit ca în 5 zile să strângem 1274 de semnături de la firme cu 13.689 de angajați pentru susținerea turismului argeșean”, a declarat Cosmin Petrescu, candidat PNL la primăria Curtea de Argeș.

Antreprenorii din județ s-au strâns la Curtea de Argeș

La evenimentul dedicat turismului din zona Curtea de Argeș au participat și următorii invitați: Constantin Cadariu, fost ministru al Turismului, Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour, Vlad Oprea, primar Sinaia, Radu Perianu, prefect al județului și candidat liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Istvan Szabo, manager Afaceri verzi la fundația Conservation Carpathia, Paul Habina, OMD Maramureș, Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar adjunct ISJ Argeș, Sorin Sorescu, director executiv DSVSA Argeș.

Citește și Sondaj – intenția de vot pentru alegerile europarlamentare. PSD-PNL ar obține un scor neașteptat

Pentru dezvoltarea zonei a fost creată Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) pentru zona de Nord Vest – Curtea de Argeș și Transfăgărășan iar localitățile care urmează să adere sunt: Bascov, Budeasa, Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș, Merișani, Mălureni, Băiculești, Ciofrângeni, Tigveni, Curtea de Argeș, Valea Danului, Albești de Argeș, Valea Iașiului, Mușătești, Domnești, Cepari, Șuici, Cicănești, Corbeni, Brăduleț, Corbi, Nucșoara, Sălătrucu, Arefu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Când vin alegerile hop și ideile. După ce trec și funcții.. le se ocupa se numesc vrajeli. O sleatca de hahalere!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...