Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

de | 5.11.2021 10:39 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Continuă și în această săptămână campania noastră pentru recunoașterea meritelor celui care a fost Constantin Stroe în orașul în care acesta a locuit și a murit. Supranumit de francezi „Domnul Dacia”, iubit deopotrivă de români, Constantin Stroe e un simbol peren al Argeșului și al uzinei de autoturisme.

În acest număr de ziar, ÎPS Calinic a acceptat să răspundă în cadrul campaniei noastre și să omagieze memoria celui care a fost Constantin Stroe: „Salutăm inițiativa JURNALULUI DE ARGEŞ pentru derularea unei campanii media de recunoaștere a personalității lui CONSTANTIN STROE, prin denumirea unei străzi și ridicarea unui bust în municipiul Pitești. Inițiativa este o idee sănătoasă și folositoare. Sănătoasă – pentru urmașii care recunosc eforturile manageriale făcute pentru UZINA DACIA, și folositoare – pentru educația vredniciilor pe termen lung! Felicitări pentru dragostea de a recunoaște meritul personalităților ziditoare de Țară!”.
Reamintim că „Jurnalul de Argeș” pune spațiu la dispoziție pentru cei care au amintiri cu domnul Stroe, urmând ca săptămânalul nostru să publice un volum cu astfel de mărturisiri.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / Ecaterina Stroe: „Mulţumesc! Să sperăm că se va împlini!”

Citește și Campania „Jurnal de Argeş” / O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 
Romani in UK va recomanda: Concert Subcarpați 

Voiam sa va  spunem ca mult asteptatul concert romanesc din UK, Subcarpati, va avea loc pe 3 aprilie la Electric Ballroom.  Marea revedere Subcarpati era planificata inainte de inceputul pandemiei dar iata-ne ajunsi la momentul in care putem cu certitudine sa va...

Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC
Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC

 România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și pozițiafermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara,la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”. Citește și: Procurorii...