Web Analytics

Dovadă de respect. Ministrul Daea s-a îmbrățișat cu primarii Gentea și Georgescu, la vizita demnitarului la Golești

de | 1.10.2022 09:43 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Scriam că Târgul “Rod cu spor” organizat la Muzeul Golești a adus după sine, și vizita mult așteptată a Ministrului Agriculturii. Petre Daea a fost o prezență apreciată la Golești atât de producătorii locali care au avut ocazia să-l cunoască de demnitar, cât și de oamenii politici din județ. 

La sosirea sa la Muzeul Golești, Petre Daea a fost întâmpinat de primari ai județului, de președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, de deputații Simona Bucura Oprescu, Cristian Mihalcea, și de senatori ai Argeșului. 

Citește și: Ministrul Agriculturii, la Muzeul Golești: „Lăsați greierii să trăiască”

De remarcat a fost gestul făcut de Ministrul Agriculturii la întâlnirea cu primarul Piteștiului, respectiv cu primarul Mioveniului. Cristian Gentea și Ion Georgescu au fost îmbrățișați de Ministrul Daea care a dat dovadă de respect și prietenie față de cei doi edili. 

În plus, Petre Daea și-a anunțat prezența la Golești chiar cu o zi înainte de deschiderea târgului. Proaspăt întors de la Bruxelles, demnitarul a sosit în Argeș. Fapt ce dovedește încă o dată interesul Ministrului Agriculturii pentru județul nostru. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole