Web Analytics
scris joi, 06.04.2023

Două străzi de pământ din Pitești, reabilitate. Locuitorii l-au așteptat pe primar cu șampanie și prăjituri

Primăria Pitești a organizat un tur al șantierelor din municipiu, joi, 6 aprilie. Printre numeroasele obiective vizitate au fost și două străzi, „Sergent TR Constantin Comănescu” de pe Calea Câmpulung și „Marta Rădulescu” din zona Calea Craiovei.

Două străzi de pământ din Pitești, reabilitate. Locuitorii l-au așteptat pe primar cu șampanie și prăjituri

Strada „Constantin Comănescu” era o stradă de pământ de 281 m. A fost asfaltată în întregime, s-a eliminat stâlpul din mijlocul străzii, s-a executat canalizarea pluvială, au fost ridicate la cotă capacele de cămin, s-au făcut trotuare. Bucuroși, locatarii l-au întâmpinat pe primar cu șampanie și prăjituri.

„Drumul era destul de îngust, trotuarul era evazat, l-am îndreptat, am mutat stâlpul de curent și sunt rigole, canalizare pluvială, tot. A fost problemă și cu preluarea apelor, am colaborat cu Apă Canal. Eu zic că arată foarte bine”, a spus primarul. Prețul contractului cu firma Comesad Drumuri SRL a fost 910.088,23 lei cu TVA.

Citește și Stații de încărcare în parcarea Bowling din Pitești. Când ajung autobuzele ecologice

Au fost finalizate lucrările și la strada „Marta Rădulescu”, valoarea fiind de 1.063.928,69 lei. Aici a fost realizat trotuar doar pe o parte a drumului, cealaltă este proprietate privată și locuitorii nu au cedat spațiu administrației. „Dacă ar fi cedat de la început, făceam strada mai largă”, a precizat primarul Cristian Gentea în timpul vizitei.

Lucrările, realizate de firma Selca SA, au constat și aici în asfaltare, amenajare trotuar, realizare rigole carosabile, guri de scurgere, cămine de vizitare, rețeaua de canalizare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *