Web Analytics

Doroftei a venit la Câmpulung să rezolve problema premierii la Campionatele Naţionale Feminine de Box

de | 8.10.2015 17:32 | Sport

Săptămâna trecută, Câmpulungul a găzduit Campionatele Naţionale de Box feminin la toate categoriile de vârstă, însă competiţia a fost una problematică. La unele categorii de greutate pugilistele au intrat direct în medalii, din lipsă de adversare, iar unele meciuri au fost considerate dubioase prin maniera de finalizare impusă nu de arbitri, ci de antrenori. Mai mult, apropierea finalelor a produs emoţii din cauza lipsei materialelor de premiere, medalii şi tricouri. Criza a fost rezolvată întrucâtva prin venirea la Câmpulung a majorităţii membrilor Biroului Federal, inclusiv a preşedintelui Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei. Oficialii FRB au evidenţiat carenţele conducerii anterioare a forului federal, datoriile preluate odată cu conducerea Federaţiei fiind piatra de moară care împiedică buna desfăşurare a activităţii.
„Am înaintat deja organelor competente o plângere penală împotriva fostului Birou Federal pentru a afla unde sunt, cum şi de ce s-au cheltuit banii”, a ţinut să precizeze Leonard Doroftei. Tot el a spus că s-a rezolvat şi problema premierii sportivelor câştigătoare la Câmpulung, prin efectuarea unei chete în rândul membrilor conducerii Federaţiei.
Fostul campion mondial care conduce acum FRB a fost surprins de frumuseţile Muscelului. „Venind de la Bucureşti prin Târgovişte, de cum au apărut dealurile m-au încântat locurile prin care am trecut. Mânăstirea aceea din vârf de munte – n.r.: Cetăţuia – e extraordinară, o să îmi duc familia acolo. Sper să vin în fiecare an în Câmpulung, să vizitez locurile”, a declarat Doroftei.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii