Dorina Roşu: „Ce să facă, să vină şi să-mi ia casa? Atunci chiar o să le dau foc, şi mie şi lor!”

de | 23.10.2014 16:44 | Actualitate

# S-a dat startul la poprirea locuinţelor muncitorilor de la Arpechim implicaţi în procesul cu OMV Petrom # Dorina Roșu: „Sunt drepturile noastre. Nu se poate să fim scoși din case. Am muncit și noi 25 de ani ca să ne luăm o casă!”

La începutul acestei săptămâni, ONG-ul „Justiție până la capăt”, ONG ce luptă pentru interesele foștilor și actualilor angajați de la Arpechim implicați în procesul primelor de murături și gaze cu cei de la OMV Petrom, a organizat o conferință de presă la Consiliul Județean Argeș unde a sesizat faptul că s-a dispus prima poprire pe casă din dosarul de executare silită. Solicitarea a fost depusă pentru familia Vasile din Pitești,  pentru suma de 26.285 de lei, deși în urmă cu o lună de zile reprezentanți ai grupului OMV promiteau premierului Victor Ponta că nu se va ajunge în această situație.
„Este un coleg de-al nostru. A lucrat cu noi în Arpechim timp de 21 de ani. Își cumpărase și el o casă și i-au sosit de la executor actele că are de restituit respectiva sumă. E vorba despre Vasile Bogdan Lucian și Vasile Maria. El e plecat la muncă în străinătate și i-a venit solicitarea acasă la soția sa care ne-a înștiințat despre această problemă”, ne-au precizat membrii ONG-ului.
Dorina Roșu, vicepreședintele ONG-ului, a fost total revoltată de această măsură de executare silită a propriei locuințe, recunoscând că până acum ea nu a dat niciun ban înapoi OMV-ului: „Până acum eu nu am dat niciun ban înapoi pentru că eu nu am loc de muncă și nici șomaj. Am copilul în clasa a XII-a. Sunt unic întreținător. Ce să oprească dacă nu am nimic! Ce să facă, să vină și să-mi ia casa? În niciun caz, pentru că atunci chiar o să le dau foc, și mie și lor! Sunt drepturile noastre. Nu se poate să fim scoși din case. Am muncit și noi 25 de ani ca să ne luăm o casă!”, a precizat aceasta.
Alex Vlaicu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii