Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Doi bărbaţi au fost răniţi, iar unul este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe

Doi bărbați au fost răniți și o persoană este dată dispărută, în urma unui accident naval produs marți seara pe Brațul Sfântu Gheorghe.

Doi bărbaţi au fost răniţi, iar unul este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe

Citește și: Condamnare cu suspendare pentru o șoferiță care a omorât un copil pe trecerea de pietoni


În jurul orei 21:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunțat de un bărbat că el și o altă persoană aflată în aceeași ambarcațiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvățu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcațiune este dispărut.

Citește și: Marcel Ciolacu: „Oamenii obișnuiți nu vor plăti niciun fel de taxe în plus. Vor fi supraimpozitate profitul excesiv, luxul și viciile”


Un echipaj medical SMURD și unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane și le-au acordat îngrijiri medicale transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgență cu diverse traumatisme.Cele două victime sunt bărbați și au 46, respectiv 32 de ani
În tot acest timp, Autoritatea Navală Română și un echipaj din cadrul Poliția Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcațiuni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...