Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Marcel Ciolacu: „Oamenii obișnuiți nu vor plăti niciun fel de taxe în plus. Vor fi supraimpozitate profitul excesiv, luxul și viciile”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, unde își angajează răspunderea pentru pachetul fiscal, că „oamenii obișnuiți” nu vor plăti taxe suplimentare în urma aplicării acestei legi.

Marcel Ciolacu: „Oamenii obișnuiți nu vor plăti niciun fel de taxe în plus. Vor fi supraimpozitate profitul excesiv, luxul și viciile”

Citește și: Alina Bica, prima condamnată fugară care scapă de condamnare


„Repet, ca să fie clar: oamenii obișnuiți NU vor plăti niciun fel de taxe în plus! Vor fi supraimpozitate ÎNSĂ profitul excesiv, luxul și viciile! Cine are proprietăți scumpe, de peste 500 de mii de euro, sau iahturi ori mașini scumpe, este normal să plătească mai mult! De asemenea, alcoolul, tutunul, băuturile cu zahăr și, ulterior, jocurile de noroc trebuie taxate mai mult! Pentru că efectele lor devin probleme majore de sănătate publică! Iar eu nu pot asista nepăsător la distrugerea unor generații întregi!”, a declarat Ciolacu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită