Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Condamnare cu suspendare pentru o șoferiță care a omorât un copil pe trecerea de pietoni

O șoferiță care a accidentat mortal un copil pe o trecere de pietoni din Siret a fost condamnată de Judecătoria Rădăuți la o pedeapsă de doi ani de închisoare, dar magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei pe o durată de trei ani. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, potrivit Monitorul de Suceava.

Condamnare cu suspendare pentru o șoferiță care a omorât un copil pe trecerea de pietoni

Citește și: A murit Adrian Hârlab, fost mare jucător și antrenor la FC Brașov


Tânăra care avea atunci 22 de ani nu consumase alcool sau alte substanțe. Accidentul produs în 2021 a avut loc pe trecerea de pietoni, iar aceasta a fost găsită vinovată pentru moartea copilului de 12 ani. Șoferița nu are circumstanțe agravante, deținea permis valabil de conducere și nu consumase alcool, dar impactul s-a produs pe trecerea de pietoni, pe unde traversa regulamentar un copil. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a stabilit o culpă de 100% în sarcina conducătoarei auto.
Conform sentinței Judecătoriei Rădăuți, membrii familiei copilului mort în accident (părinți, frați, doi bunici) ar urma să primească daune morale de aproximativ 700.000 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...