Web Analytics

Directoarea Liceului Ştefăneşti, despre mama fetei bătute în Polonia. Liliana Stănică: „Eu nu ştiu ce vrea doamna, ce îşi doreşte”

de | 17.11.2022 13:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Rămâne în atenția publicului scandalul din Polonia cu elevele de la Liceul „Dinu Brătianu” din Ștefănești. Vă reamintim că o deplasare pe un proiect Erasmus, făcută în perioada 16-22 iulie în Polonia, s-a lăsat cu bătaie între două eleve, cu consum de alcool și copii minori lăsați nesupravegheați de profesorii însoțitori.
În Jurnalul de acum două săptămâni, mama fetei bătute a dat noi detalii despre urmările provocate de respectivul scandal din străinătate. Și anume, mama povestește că fiica ei suferă fizic și psihic, este agresată verbal în școală de către un profesor și, în plus, mărturisește că însăși noua directoare i-a cerut să renunțe la eforturile de a face dreptate. „Am vorbit cu noua directoare de la liceu, doamna Liliana Stănică, iar dânsa mi-a zis că poate o lăsăm așa și nu mai continuăm”, ne-a declarat mama fetei bătute.

Citește și „Fata mea este traumatizată! În continuare este şicanată la şcoală!”

„Nu cred că ar trebui acum să ne axăm pe alte lucruri care nu sunt în regulă”

În acest context, am contactat-o pe directoarea liceului din Ștefănești. Liliana Stănică (foto) neagă acuzațiile și spune că încearcă să păstreze o atitudine de normalitate în școală: „Eu nu vreau să intru în acest joc. Mama fetei îmi pune în gură niște cuvinte pe care eu nu le-am spus, vă rog să mă credeți! Eu mă ocup doar de procesul instructiv educativ și de lucrurile din școală. Chiar nu vreau să intru în astfel de discuții. V-am spus, lucrurile merg normal în școală. Suntem în proces de inspecție generală, ne ocupăm de procesul instructiv educativ, nu de alte probleme. Eu nu știu ce vrea doamna, ce își dorește. Eu știu că noi ne vedem de treabă la școală. Ambele eleve vin în continuare la școală, una dintre ele chiar merge la consiliere psihologică. În curând o să meargă și cealaltă pentru că a fost nevoie de acordul mamei. Adică noi chiar ne facem treaba. Dacă altcineva își dorește altceva, e problema strictă a persoanei respective. Deci, încă o dată, la noi în școală chiar este o atmosferă de lucruri serioase și avem parte și de inspecția generală de la Inspectoratul Școlar. Lucrurile merg foarte bine. Nu cred că ar trebui acum să ne axăm pe alte lucruri care nu sunt în regulă, din punctul meu de vedere.”

Citește și Dumitru Tudosoiu, despre cazul de la Liceul „Dinu Brătianu” Ştefăneşti: „Suntem într-o mică dilemă legislativă”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *