Web Analytics
scris marți, 06.07.2021

Directoarea Colegiului „Ion C. Brătianu” este noua șefă a IȘJ Argeș

Luni, 5 iulie, Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a decis demiterea inspectorului școlar general din Argeș, Liliana Murguleț, la doar câteva ore după ce senatoarea PNL Alina Gorghiu a acuzat-o că „a dus politicul în şcoală şi elevii în politică, uzând de poziţia sa”.

Directoarea Colegiului „Ion C. Brătianu” este noua șefă a IȘJ Argeș

Citește și Alina Gorghiu: Inspectorul şcolar general al judeţului Argeş trebuie demis de urgenţă pentru că a dus politicul în şcoală ca să asigure victoria unui lider

Funcţia a fost preluată de Alina Ramona Manea, directorul Colegiului Naţional „Ion C. Brătianu” din Pitești. „Până nu vine ordinul domnului ministru, eu nu am ce să declar. Deocamdată, eu sunt director la „Brătianu”. În momentul de față, ordinul domnului ministru nu a sosit”, a spus prof. Alina Ramona Manea pentru Jurnalul de Argeș. 

PNL Argeș a transmis un comunicat în care respinge acuzațiile lansate în spațiul public la adresa Lilianei Murguleț, aleasă duminică prim-vicepreședinte al PNL Pitești.

Citește și LILIANA MURGULEȚ RESPINGE FERM ACUZAȚIILE NEFONDATE CARE I SE ADUC: “PREȚUIESC ELEVII ȘI NU AMESTEC LUCRURILE”

Distribuie!

0 Comentarii