Web Analytics
scris luni, 22.11.2021

Diplome de recunoștință pentru asistenții medicali ai Spitalului din Mioveni

Asistenții medicali ai spitalului din Mioveni au fost premiați, în semn de recunoștință, pentru eforturile pe care aceștia le-au făcut în lupta cu pandemia Covid-19.

Diplome de recunoștință pentru asistenții medicali ai Spitalului din Mioveni

 

Astfel că, Președintele filialei Argeș a Ordinului Asistenților Medicali, Estera Stămoiu le-a oferit, în numele instutiției, „Diplome de Recunoștință” asistenților medicali din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, atât celor din spitalul verde cât și celor din spitalul COVID și secția de boli infecțioase.

CITESTE SI O noua operație în premieră la Spitalul Orășenesc Mioveni

Prin acest gest simbolic, celor 185 de asistenți medicali li se conferă titlul ,,Erou pe frontul pandemiei”.

 

Citește și Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti angajează îngrijitor

Estera Stămoiu a apreciat profesionalismul echipei medicale a spitalului în cei doi ani de luptă cu pandemia COVID, subliniind rolul esențial pe care l-au avut administrația orașului și consiliul local în transformarea spitalului COVID din Mioveni într-unul din cele mai apreciate din țară datorită ratei de succes în tratarea pacienților.

La rândul său, prezent la eveniment, primarul Ion Georgescu a mulțumit cadrelor medicale și Ordinului Asistenților Medicali din Argeș pentru faptul că au venit cu acest gest simbolic prin care le-a transmis asistenților medicali aprecierea zonei profesionale, precum și a comunității, pentru efortul făcut în lupta împotriva pandemiei de COVID.

Distribuie!

0 Comentarii