Web Analytics

Din toamnă, Lexford Castel va avea şi şcoală gimnazială

de | 11.07.2018 21:23 | Actualitate

19 lexford 01 1252Lexford Castel nu este doar Grădiniță și Școală Primară, din această toamnă aici vor putea învăța și elevii claselor V-VIII. Începând cu anul școlar 2018- 2019, cadrele didactice împreună cu managerul unității școlare Lexford Castel – Cătălin Gherzan – vor deschide porțile și pentru elevii de gimnaziu. Școala Gimnazială Lexford Castel îi așteaptă pe elevii clasei a V-a cu materiale și resurse de calitate, cadre didactice temeinic pregătite și un climat relaxat. În fiecare an, elevii vor fi răsplătiți pentru rezultatele obținute și pentru participarea la diferite concursuri școlare și activități extracurriculare.
Lexford Castel reușește să creeze, încă de la înființarea sa, un climat propice formării și dezvoltării calităților și deprinderilor elevilor, îmbinând metodele tradiționale de predare-învățare cu cele moderne, în conformitate cu programa emisă de Ministerul Educației. Noua aripă înființată, Școala Gimnazială, a fost recunoscută și apreciată de echipa ARACIP la evaluarea din acest an, nu doar datorită cadrelor didacțice bine pregătite, ci și datorită dotărilor puse la dispoziție.
„Să înveți pentru tine, dar să știi pentru toţi!”, sub acest slogan funcționează Lexford Castel, care își propune să ofere o educație de calitate pentru dezvoltarea copiilor și adaptarea acestora la schimbările societății în care trăim.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daca nu va supărați, i’mi place ce vad, se poate face o vizită ….mă încântă ideea de a-mi aduce mezinul din toamnă, trece în clasa a V a!!! Timpul nostru este ….limitat, de aceea vreau siguranță și cunoștințe predate de profesioniști!!! Mulțumesc