Din 2009 şi până în prezent, 2000 de bucureşteni stau în apartamentele construite de Vali Vişoiu

de | 15.11.2012 16:50 | Politica si Administratie

La doi ani de la finalizarea lucrărilor, în noiembrie 2010, dezvoltatorul Conarg Real Estate mai avea disponibile, la finele lui octombrie 2012, 60 de garsoniere din proiectul rezidențial Quadra 2. Proiectul a constat în 226 de garsoniere cu suprafețe cuprinse între 37-51 metri pătrați și 16 apartamente de 2 camere cu suprafețe de 75 metri pătrați, stocul acestora din urmă fiind epuizat. Quadra 2 este amplasat în imediata vecinătate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, în zona parcului Politehnica.
În complexul Răsărit de Soare din cartierul Titan mai erau la vânzare, tot la finele lui octombrie, 60 de apartamente – garsoniere, 2 camere, 3 camere și 4 camere. În prezent, peste 1.900 de persoane locuiesc în complexul rezidențial Răsărit de Soare (și alte câteva sute în Quadra Place și Quadra 2), livrat în noiembrie 2009.
Conarg Real Estate a fost înființată în 2006 ca parte a grupului Conarg. Grupul piteștean este format din cinci companii: Conarg SA – firma de management a grupului, fostul Trust de Construcţii din Pitești, Conarg Construct, Conarg Consulting – ambele cu activitate în construcții, Conarg Real Estate – dezvoltator imobiliar și Conarg Trade – specializat în distribuție de materiale de construcții.
Conarg Real Estate a livrat până în prezent peste 1.500 de unități locative în ansamblurile rezidențiale Quadra Place și Quadra 2 situate în zona Politehnica și în complexul Răsărit de Soare din cartierul Titan.
Florin Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole