Web Analytics

Despre 101 zile în jurul lumii, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş

de | 4.12.2014 12:43 | Cultură

Marți, 9 decembrie, ora 13.00, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, vă invită la o lansare editorială deosebită, ai cărei protagoniști sunt soții Elena și Constantin Crișu cu lucrarea „Croaziera vieții noastre, 101 zile în jurul lumii”, Editura Juris Argessis, 2014
Volumul reprezintă mai multe „note de călătorie” realizate pe parcursul a 24 de ani. Pentru această călătorie în jurul lumii, „aventurierii argeșeni” au vizitat 57 de țări, importante obiective turistice și locuri exotice, locuri sfinte și sacre, minuni ale lumii. „Notele de călătorie” se înscriu în genul literar inaugurat de Dinicu Golescu, care a spus: „Adunând binele… din călătorii, să-l împărtășim compatrioților noștri”.
Cititorul va regăsi pe lângă acest jurnal de călătorie, fotografii sugestive din toate țările vizitate și un set de povestioare, care au o legătură directă cu obiectul lucrării.
Autorii Elena și Constantin Crișu spun despre „Croaziera de 101 zile în jurul lumii” că este croaziera vieții lor și speră să transmită celor ce-o citesc, aceste clipe de neuitat și bucuria de a călători.
Miruna Matei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole