Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

Deşi nu se aflau în cele mai bune relaţii, deputatul Bălăşoiu îl apără pe primarul Georgescu

Mai mulți PSD-iști sunt solidari cu edilul din Mioveni

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în urmă cu o săptămână, excluderea primarului Ion Georgescu din PSD, după ce acesta a fost reținut. Deși liderii de la vârf ai organizației județene au fost, la unison, de acord cu măsura, au existat membri din conducerea biroului care au avut altă opțiune.

Deşi nu se aflau în cele mai bune relaţii, deputatul Bălăşoiu îl apără pe primarul Georgescu

Gheorghe Stancu: „Cred că s-a luat o hotărâre pripită din partea organizației județene”

Gheorghe Stancu, primar Bascov: „M-am abținut fiindcă nici nu mersese la declarații și, din punctul meu de vedere, trebuia acordată prezumția de nevinovăție. Prea ne-am grăbit, trebuia o suspendare până la hotărârea definitivă, să nu ne debarasăm așa de ușor de oameni care au muncit și care au organizații foarte puternice, cum e a dumnealui, ca și a mea. Chiar dacă de la centru s-a vrut să dăm o anumită notă, cred că s-a luat o hotărâre pripită din partea organizației județene.”

Citește și La insistenţa deputatului Aurel Bălăşoiu, clădirile Biroului Vamal de Interior Argeş vor fi reabilitate

Victor Bălășoiu: „Până la decizia unei instanțe, există prezumția de nevinovăție”

Victor Bălășoiu, primar Rociu: „Eu m-am abținut de la vot, nu am vrut să mă pronunț până la decizia unei instanțe, există prezumția de nevinovăție și am preferat să mă abțin de la vot” .

Nicolae Tudose: „La un necaz ar trebui să fim solidari, având în vedere ce a făcut omul ăsta pentru Mioveni”

Nicolae Tudose, consilier județean: „Până la urmă, la un necaz ar trebui să fim solidari, având în vedere ce a făcut omul ăsta pentru Mioveni. Putem greși toți. Știți cum spune la carte: e cineva care poate să arunce cu piatra primul în lumea asta? Nu știu dacă e așa. Uităm prea repede ce a făcut omul ăsta. A ajutat și pe cei mai aprigi dușmani ai dumnealui. Până la urmă, dacă a greșit, fiecare își plătește greșeala, dar parcă e păcat. În Mioveniul ăsta, indiferent ce a făcut, cu bune, cu rele, va rămâne în istorie cu ce a făcut acolo. Pe oameni îi apreciem după ce nu mai sunt. Dar viața merge mai departe, decizia instanței trebuie să fie bazată pe probe și, până una-alta, activitatea dumnealui va dăinui. Catedrala o să rămână, spitalul o să rămână, sala sporturilor o să rămână, bazinul olimpic o să rămână. Sunt lucruri care se leagă de activitatea domnului Georgescu”.

Citește și Jihadul s-a amânat. Aurel Bălășoiu, invitat la „nunta de argint”a primarilor

Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Ca şi în cazul meu, poate istoria dovedeşte mult mai multe în timp în cazul primarului Georgescu”

Am fost curioși să aflăm și părerea deputatului Aurel Bălășoiu, mai ales că acesta nu se afla în relații foarte bune cu Ion Georgescu, de când a fost, la rându-i, exclus din PSD, în urma scandalulului cu iz sexual din urmă cu fix un an: „Eu sunt Stan Pățitul! Mă întrebați pe mine, care am embargo pe Argeș. Doar pe Argeș, nu și pe București, de la PSD. Întrebați pe cine este mai în măsură, cine se ocupă de asta. Văd această hotărâre care s-a luat în privința primarului Georgescu ca fiind foarte rapidă. La mine, din data de 15 iulie 2023, nu se acționează cu absolut nimic, în sensul de a fi reprimit în PSD Argeș. Deși Înalta Curte a spus clar: că fapta nu există (e vorba de dosarul în care s-a susținut că deputatul ar fi abuzat sexual un minor, n.red). Și, atunci, de ce m-au exclus? Întreb și eu. Ca și în cazul meu, poate istoria dovedește mult mai multe în timp și în cazul primarului Ion Georgescu. Nu știu eu amănuntele de acolo, dar… Întotdeauna există un „dar”. Repet, în iulie a venit clar, chiar de la Parchetul General al ÎCCJ, că fapta în dosarul meu nu există. După care eu am făcut solicitare către partid și… văd că nu se hotărăsc ce au de făcut. Mai așteptăm un pic și intrăm în linie dreaptă. Oricum, eu mi-am făcut demersurile”.

Citește și Deputatul Aurel Bălăşoiu, după scandalul sexual: „Dumnezeu va da o furtună şi îmi va spăla faţa”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *