Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Datorită echipei noastre, Argeşul trebuie să fie pe primul loc!”

de | 6.01.2022 13:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu a transmis vești bune pentru argeșeni. „Așa cum ne-am asumat, datorită echipei noastre, Argeșul trebuie să fie pe primul loc! Infrastructura rutieră din Argeș este una dintre cele mai proaste din România. Nu avem timp de dispute, ci ne concentrăm pe soluții și acțiune!
Iată care sunt investițiile în infrastructura județului Argeș aprobate de către Guvern la finalul anului trecut, incluse în Programul de Investiții de la Ministerul Transporturilor:

Citește și Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „PSD a reuşit să impună în negocierile din coaliţia de guvernare descentralizarea utilizării fondurilor din PNRR”

Sectorul rutier: Autostrada Pitești – Sibiu; Drum expres Pitești – Craiova; Drum expres A1 – Pitești – Mioveni; Drum de legătură A1 – Tigveni – Rm. Vâlcea; reabilitare Transfăgărășan; centură ocolitoare Câmpulung Muscel; centură ocolitoare Curtea de Argeș.
Sectorul feroviar: modernizare tronson București – Pitești; modernizare tronson Pitești – Craiova; modernizare tronson Pitești – Sibiu; modernizare stație Bascov”, a transmis deputatul Simona Bucura-Oprescu într-un comunicat de presă.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Aproape 42% dintre copiii români sunt afectaţi de sărăcie, excluziune şi discriminare!”

Acest articol este despre: psd,psd arges,simona bucura oprescu

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....