Web Analytics
scris marți, 28.09.2021

Deputatul Ionuț Moșteanu (USR PLUS): „Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot ”

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, anunță că USR PLUS va cere ca moțiunea sa să meargă la dezbatere și vot. „Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul acesta”, afirmă Moșteanu. Din decizia CCR USR PLUS înțelege că moțiunea sa trebuie să își urmeze parcursul parlamentar, a spus Ionuț Moșteanu.

Deputatul Ionuț Moșteanu (USR PLUS): „Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot ”

„Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot. Legat de moțiunea PSD, vom avea o discuție în Biroul Național la ora 14.00 și vom veni cu o poziție. Din punctul nostru de vedere moțiunea noastră trebuie să meargă înainte. Vom cere să meargă la dezbatere și vot cât mai repede: mâine, joi, luni, vedem când se poate”, a spus liderul deputaților USR PLUS, relatează Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Nuclearelectrica va avea un profit cu 40% mai mare în 2021 față de cel bugetat inițial

Acesta a adăugat că se așteaptă ca PSD să tergiverseze, să spună „stai să vedem, să așteptăm motivarea, pentru că nu lipsa de creativitate îi ține pe loc, ci reaua intenție cu care timp de trei săptămâni l-au protejat pe Florin Cîțu. PSD și PNL au făcut front comun pentru ca moțiunea noastră să nu ajungă la vot”.

CITEȘTE ȘI: Protest al transportatorilor în fața Palatului Victoria

„Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul acesta, fie că e vorba de moțiunea noastră, fie că e vorba de moțiunea PSD”, a încheiat deputatul Moșteanu. PSD a depus marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, a anunțat Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD. Moțiunea este intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”. 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită