Web Analytics

Deputatul Adrian Miuţescu: „M-am dedicat din 1990 unor idei liberale, pentru care m-am zbătut”

de | 18.04.2024 12:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat joia trecută la lansarea candidatului partidului pentru Primăria Curtea de Argeș. Acesta este antreprenorul Nicolae Baciu, iar deviza sa este „Viziune și inovație!”. Deputatul Adrian Miuțescu spune că tânărul candidat al Forța Dreptei pentru Primăria Curtea de Argeș „este pe măsura a ceea ce ne dorim în politică”.
„M-am dedicat, din februarie 1990, când m-am înscris în PNL, unor idei, unor proiecte pe care m-am zbătut să le duc mai departe. Câteva dintre ele sunt în fază de a fi realizate, și mă refer aici în primul rând la autostrada Pitești-Sibiu, tronsonul Pitești-Curtea de Argeș, la care am ținut foarte mult, m-am zbătut pentru el aproape 25 de ani și, iată, cred că apuc să văd că s-a finalizat.
Nicolae Baciu este pe măsura a ceea ce ne dorim noi în politică. E un om care are viziune și inovație; inovație a făcut de când a terminat școala. Aceste două lucruri trebuie să se vadă aici, în Curtea de Argeș. O să vedeți la el un alt mod de a face politică, un alt mod de a-și prezenta și susține proiectele”,
a declarat deputatul Adrian Miuțescu.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „La Piteşti şi la Consiliul Judeţean vor fi liste comune de candidaţi pe Dreapta Unită”

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „Să mai dăm o şansă liberalismului în judeţul Brătienilor!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *