De ziua sa, Topoloveniul şi-a premiat valorile juvenile

de | 26.06.2014 19:32 | Actualitate

Ca în fiecare an de când conduce Topoloveniul, și acum primarul Gheorghiță Boțârcă a reușit să realizeze alături de echipa sa un eveniment special cu ocazia Zilei Orașului, eveniment organizat joi 19 iunie, când s-au împlinit 593 de ani de atestare documentară. În fața unei săli arhipline, manifestările s-au derulat la Casa de Cultură „Pr. Ion Ionescu”. Momentele artistice de nota 10 au alternat cu cele de premiere. Spre lauda sa, primarul Gheorghiță Boțârcă, sufletul manifestării, a premiat din nou fidelitatea în iubire și performerii din educație. Au fost recompensate cu diplome și bani patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. Este vorba de familiile Neagu Vasilica și Marin, Țuțui Ioana și Ion, Smaranda Tudora și Lucian, precum și de Iorgulescu Constanța și Dumitru. De asemenea, au fost premiați și elevi performeri din oraș care au obținut numeroase premii la concursurile naționale. Iată mai întâi premianții de la Liceul Teoretic „Ion Mihalache”: Daiana Rădulescu, Irina Bădiloiu, Lavinia Petrică, Andrada Preda, Ema Nasta, Cătălin Răceanu, Roxana Cremenescu, Andrada Spătaru și Georgiana Zăpucioiu. Și la Școala Gimnazială „Nicolae Cristescu” au fost performeri de top: Bianca Ungureanu, echipa de handbal băieți, echipa de handbal juniori IV, echipa de minihandbal, trupa de teatru „Andante”, Gabriela Ochea, trupa de teatru „Infinit”, Maria Sinca, Daniil Turturoiu și Răzvan Cîrstea.
Tot cu ocazia Zilei Orașului am consemnat un alt moment deosebit. Este vorba de conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al orașului Topoloveni” lui Marian Nicolescu, un argeșean născut la Rătești cu cetățenie română și americană, pentru merite deosebite în promovarea brandurilor locale și tradiționale în SUA.
Partea artistică a fost și ea una specială. În deschiderea evenimentului, grupul Haiducii Vlădicii a oferit un recital foarte aplaudat. La reușita programului artistic au contribuit elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Cristescu” Topoloveni, elevii Liceului Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni și Casa de Cultură „Pr. Ion Ionescu” Topoloveni.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii