Web Analytics

David Vlad Marghidan, elev al Școlii „Mihai Eminescu” Pitești, calificat pentru Olimpiada Balcanică de Matematică!

de | 26.05.2023 10:31 | Actualitate, Cultură, Home

Pentru al treilea an consecutiv, un component al lotului național de matematică al României la categoria juniori provine de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești.

Citește și: PRESShub. Cum vede școala un profesor care nu dă meditații: „Nu poți preda eficient, dacă te gândești ce mănânci mâine”

După Emanuel Mazăre (performer în 2020-2021 și 2021-2022), anul acesta David Vlad Marghidan, elev în clasa a VIII-a al școlii respective, este noul lider al generației sale de juniori (ROU 1), în urma celor patru baraje de selecție a lotului României care va participa la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori de la Tirana (Albania), cea mai înaltă competiție la acest nivel de vârstă pe plan mondial.

Bravo, David! Prin rezultatul tău ai adus imagine instituției școlare și învățământului matematic din Argeș! Felicitări pentru tot ce ai reușit în ultimii ani, culminând cu această uriașă performanță! Succes la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori JBMO2023, Tirana, Albania!

Felicitări Carla Mălina Pavel pentru poziția a noua în clasamentul național al juniorilor, o performanța exceptională!” – se arată în mesajul Școlii „Mihai Eminescu” Pitești, conduse de Marian Haiducu, profesor de matermatică.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *