Daniel Dragomir i-a predat şefia PMP Argeş lui Cătălin Bulf

de | 2.07.2014 18:54 | Politica si Administratie

# „Nu e nimic ocult sau pripit la mijloc. Vreau mai mult timp pentru familie şi afaceri”.

# Retragerea dvs din fruntea PMP Argeș pare intempestivă. Nimeni nu se aștepta la ea, mai ales după ce ați dus acest partid, la nici două luni de la înființarea sa în județul nostru, la peste 6%.
– Lucrurile nu sunt atât de complicate cum par ele văzute din afară. În urma unei analize personale am decis delegarea competențelor de conducere a PMP Argeș către domnul Cătălin Bulf. Și asta pentru că timpul, și vorbesc aici de timpul alocat pentru familie și pentru activitățile de business în care sunt angrenat, nu îmi mai permite să conduc mai departe echipa de succes pe care am creat-o împreună la PMP Argeș. Am deplină încredere în capacitățile politice și organizatorice ale domnului Cătălin Bulf pe care le-a demonstrat cu prisosință prin scorul obținut de PMP în municipiul Pitești, clasând partidul pe locul II, înaintea unor partide cu tradiție mai ales pe mediul urban, mă refer la PNL și PDL. Vreau să le transmit pe această cale membrilor sau simpatizanților care au venit pentru Daniel Dragomir în PMP să aibă convingerea că vor găsi în domnul Bulf un partener loial și de încredere.
# Și totuși, cum privește echipa de tineri pe care ați creat-o în Argeș această decizie?
– Eu sper să o înțeleagă și să o accepte exact în termenii și în spiritul în care am enunțat-o. Și am pretenția asta de la ei, cu atât mai mult cu cât am muncit împreună într-o campanie electorală deloc ușoară și au văzut că sunt genul care spune exact ceea ce gândește. Nu e nimic ocult sau pripit la mijloc, e o decizie personală bazată pe motivele indicate deja, de timp mai mult pentru familie și pentru investițiile pe care le am în derulare. Eu nu trăiesc din politică, am și alte responsabilități și acestea au devenit prioritare în acest moment al vieții mele. Pe de o parte e vorba de familie, pe care am neglijat-o în tot timpul pe care l-am afectat politicii, pe de alta de firmele în care sunt implicat și în care am responsabilități. Sunt impozite de plătit, salarii de asigurat, am și proiecte de dezvoltare cu aceste firme iar acestea nu se pot realiza decât  dacă te implici sută la sută, zi de zi. Sunt omul proiectelor țintite, nișate, ca să mă exprim în termeni de marketing. Nu stau niciodată într-un proiect mai mult decât e nevoie de mine. În momentul acesta, PMP Argeș are drumul său, e un proiect viabil și cu reale perspective de creștere. Și sunt onorat să subliniez că în ultimele luni am colaborat cu oameni extraordinari, am făcut parte cu mândrie dintr-o echipă  unită, animată doar de dorința de a îndrepta lucrurile în societatea în care trăim, motiv pentru care le mulțumesc și îi rog să păstreze aprins acest spirit.
Împreună, eu și cu domnul Bulf,  în cele două luni de când am preluat conducerea PMP în Argeș, am reușit să construim o echipă valoroasă, să punem laolaltă tineri și oameni capabili care nu au mai făcut politică până în prezent, echipă care și-a demonstrat capacitatea la alegerile europarlamentare și la cele pentru Consiliul Județean. PMP Argeș s-a situat peste scorul național la PE, a obținut un procent bun la alegerile pentru CJ cu un candidat nou și tânăr și acolo unde am reușit organizarea filialelor locale, procentele au fost chiar peste așteptări. La rândul meu, voi susține unitatea dreptei prin unirea tuturor forţelor politice din acest spectru şi necesitatea alegerii unui preşedinte de dreapta. Chiar dacă nu voi fi în prima linie, cel puțin la alegerile prezidențiale, doresc să îi asigur pe toți membrii și simpatizanții PMP din județul Argeș că le voi fi alături, îi voi sprijini cu tot ce îmi va sta în putință și voi fi aceeași persoană deschisă dialogului.
Interviu realizat de Gabriel Grigore
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii