Daniel Constantin: Victorie până la capăt! Pentru oameni, pentru proiecte concrete, pentru linişte în ţară

de | 8.11.2012 19:28 | Politica si Administratie

Liderul USL Daniel Constantin a declarat că Argeșul are șansa ca după alegeri să intre într-o nouă etapă, una a dezvoltării accelerate, pentru că va beneficia de sprijinul puternic al Guvernului USL. „Toți liderii USL știu că la Argeș există o echipă puternică, unită în jurul dorinței de a face bine comunității, prin proiecte concrete, prin investiții atrase, fie ele publice sau private”.
El a adăugat că este realizabil ca Argeșul să devină, în viitorii câțiva ani, județul cu cele mai multe fonduri europene atrase, de la infrastructură la agricultură și turism, domenii despre care ministrul spune că au un potențial cu mult peste cel exploatat în prezent.
„Doar în agricultură și turism pot fi create câteva mii de noi locuri de muncă”, a mai spus acesta, care a precizat că ritmul de dezvoltare a județului va fi dat de scorul din alegeri.
„Noi știm ce avem de făcut, am pus cap la cap proiectele de dezvoltare, pentru unele avem deja finanțare, pentru altele am început să căutăm, mai avem această etapă a alegerilor, la care e nevoie de un scor categoric. Cu cât scorul din alegeri va fi mai mare pentru a forma guvernul USL, cu atât va fi mai greu regimului Băsescu să ne perturbe, pentru că e doar o iluzie că lupta cu acesta s-a terminat”, a declarat ministrul din Pitești.
Daniel Constantin a mai adăugat că există o mare așteptare populară, dar că nu trebuie pierdută din vedere dificultatea luptei: „oamenii vin și ne spun – Victorie până la capăt!,  dar eu sunt conștient de dificultatea luptei cu mașinăria de propagandă a regimului Băsescu, obișnuită să lucreze cu minciuni, atacuri sub centură și dezinformare. Sper că nu greșesc dacă spun că, la aceste alegeri, România va trece prin cel mai important moment de la Revoluție încoace, pentru că rezultatul alegerilor va stabili ce se va întâmpla în țară mulți ani de acum înainte. Acum se decide dacă în țară se va putea lucra în liniște sau vom trăi tot în scandal. Mediul de afaceri, cetățenii, instituțiile publice, cu toții avem nevoie de o atmosferă care să permită colaborarea și lucrul pe proiecte concrete pentru oameni”, a mai declarat Daniel Constantin, care a lansat totodată un apel ca oamenii să nu își irosească votul pe candidați populiști dispuși să promită orice, iar după alegeri să dispară în ceață. C.S.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii