Web Analytics

Daniel Constantin, PNL: ”Impresia multora dintre colegii din PNL este că domnul Orban este cu un picior deja în afara partidului…”

de | 9.11.2021 11:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, l-a ameninţat pe Ludovic Orban luni seară, în Biroul Politic Naţional, că la următoarea şedinţă va fi exclus din partid. Reacţia lui Cîţu vine în contextul în care fostul lider PNL Ludovic Orban a luat cuvântul împotriva propunerii sale de a lua mandat pentru începerea negocierilor cu PSD pentru formarea noului guvern.

Ludovic Orban a declarat, înaintea şedinţei în care s-a decis începerea negocierilor cu  PSD, că, în cazul unui parteneriat de guvernare cu social-democraţii, se va părăsi partidul.„Dacă se face o alianţă de guvernare cu PSD, drumurile noastre se vor despărţi. Eu rămân fidel cetăţenilor români care au avut încredere în PNL şi e obligaţia mea să asigur în continuare, alături de colegii mei care cred în valorile liberale, să asigurăm reprezentarea politică în Parlamentul României. (…) Asta e o legendă. De ce Florin Cîţu s-a dus la întâlnire cu PSD? Nu trebuie să accepţi aşa ceva. E o acţiune contrară a tot cee ace înseamnă PNL, a tot ceea ce înseamnă valori, principia în care noi am crezut şi în care cred atâţia români”, a afirmat Orban. Întrebat despre cum arăta această excludere din partid a lui Ludovic Orban în opinia domniei sale, deputatul Daniel Constantin ne-a declarat:

CITEȘTE ȘI: Cetatea Poienari – închisă turiștilor pentru demararea lucrărilor de conservare și reabilitare

Suntem într-o situație extrem de neplăcută! Din păcate, după Congres s-a întâmplat ceea ce și-au dorit mulți: o divizare a opiniilor în partid. De la Congres și până acum, domnul Orban nu face altceva decât să denigreze, din păcate, colegii, partidul….Eu nu am vrut să comentez foarte tare această chestiune, însă, în ședința Biroului Politic Național, lucrurile s-au spus pe față! Și de aici au apărut multe vorbe mai grele care s-au aruncat în spațiul public. Impresia multora dintre colegii din PNL este că domnul Orban este cu un picior deja în afara partidului, iar Florin Cîțu a luat atitudine și a decis ca în următoarea ședință a partidului va pune în discuție comportamentul politic din ultimul timp al domnuluii Orban. Vom vedea ce va fi atunci.

CITEȘTE ȘI: „Se sufocă. Ne imploră. Regretă.” – este mesajul unei campanii pro-vaccinare apărut pe fațada blocului Scala din Capitală

Legat de situația de la Argeș, eu văd că domnul Miuțescu îi calcă pe urme lui Ludovic Orban. Indiferent ce se va întâmpla, atât la nivel județean cât și la nivel central, PNL se va întări până în 2024 și va câștiga și încredrea electoratului din județul Argeș., ne-a declarat Daniel Constantin, deputat PNL Argeş. (Antoniu NEGUȚ)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Iar voi veți fi lângă pnțcd la viitoarele alegeri!!!