Web Analytics

„Se sufocă. Ne imploră. Regretă.” – este mesajul unei campanii pro-vaccinare apărut pe fațada blocului Scala din Capitală

de | 8.11.2021 12:23 | Actualitate, Politica si Administratie

De câteva zile, în centrul Capitelei a apărut un banner uriaș care a stârnit multe reacții în mediul online. Pe fațada blocului Scala de pe bulevardul General Magheru au fost plasate imagini uriașe din secții de Terapie Intensivă și mesajul ”Se sufocă. Ne imploră. Regretă”.Inițial, nu s-a știut cine e în spatele acestei campanii, însă se pare că de săptămâna aceasta am putea întâlni mai multe astfel de mesh-uri prin mai multe zone intens circulate din Capitală.

CITEȘTE ȘI: ZIUA “Z“ – Astăzi s-ar putea decide soarta viitorului guvern

Alina Moisoi, responsabil de comunicare al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat pentru Libertatea.ro că este vorba despre o campanie demarată de CNCAV în parteneriat cu o agenție de publicitate.

Oficializarea acestei acțiuni va fi făcută săptămâna viitoare. E un prim pas în cadrul unei campanii. Ideea principală este că imunizarea ne poate ajuta să învingem pandemia. Adică, dacă tot avem soluția vaccinării, hai s-o folosim, acesta este mesajul strategiei. Agenția de publicitate cu care colaborăm lucrează pro-bono”, a declarat Alina Moisoi.

CITEȘTE ȘI: ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

 

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii