Web Analytics

Dani Mocanu cere ca poliţistul Emanuel Croitoru să facă puşcărie

de | 15.09.2022 13:20 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Dani Mocanu nu uită și nu iartă! Aflat într-un conflict mai vechi cu agentul Emanuel Croitoru de la Poliția Rutieră (acum cercetat pentru falsificarea unui proces verbal de contravenție, în luna mai a.c.), manelistul jubilează: „La pușcărie, Emanuel Croitoru!” Mocanu povestește pe Internet că agentul a vrut să îi însceneze un flagrant și i-a băgat alcool în etilotest. Înregistrarea a adunat zeci de mii de vizualizări și like-uri.

„Polițistul Emanuel Croitoru a fost prins!!!…Dacă ăsta scapă cu libertate atunci înseamnă că nu există lege pentru el. Dacă pentru el nu există, pentru mine de ce să existe?”

„Vă mai aduceți aminte, frații mei, de polițistul din Pitești, Emanuel Croitoru? Când a încercat să îmi însceneze… în sfârșit, hai să o zicem pe față: mi-a băgat alcool în etilotest, am fost testat și a vrut să mă bage în pușcărie, fără ca măcar să beau o guriță! După aproximativ doi ani de zile, timp în care eu am urlat la televizor și peste tot, că omul ăsta nu respectă legea de fapt și că nu e deontologic ceea ce face… ia uitați-vă ce a apărut în Jurnalul de Argeș!”, spune manelistul în înregistrarea video.

Citește și Dani Mocanu, bătaie la benzinărie: anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor

Este vorba despre un articol cu titlul „Şoferul şefului IPJ Argeş a dat în radar cu 140 de km/oră, apoi le-a cerut colegilor de la Rutieră să falsifice procesul-verbal”, apărut la sfârșitul lunii mai. Iar Emanuel Croitoru este unul din cei doi polițiști de la Rutieră care au falsificat procesul verbal de contravenție. Acum, Dani Mocanu cere: „Nu are cum să scape acest polițist, atâta timp cât el a falsificat un document, a falsificat un proces verbal! Dacă ăsta scapă cu libertate, atunci înseamnă că nu există lege pentru el. Dacă pentru el nu există, pentru mine de ce să existe? Cum eu, și fiecare din voi, toți cetățenii României, trebuie să respectăm legea, la fel trebuie să respecte legea și acest polițist, Emanuel Croitoru, care a falsificat procesul verbal de contravenție. Șantajează lumea, îi hărțuiește pe șmecherii Piteștiului și le cere mită. Am să urmăresc îndeaproape dosarul acestui infractor Emanuel Croitoru și să vedem ce soluție se va da. Vom face presiune! Trebuie să plătim fiecare, dacă încălcăm legea. La pușcărie, Emanuel Croitoru! M-a dat în judecată pe cale civilă, pe motiv că l-am defăimat în mediul online. Mulțumim celor de la DGA că și-au făcut treaba și onorata instanță sper să se dea un verdict cum trebuie în acest dosar. Cum suferim cu toți când încălcăm legea, așa să sufere și polițistul!”.

Emanuel Croiroru este cercetat pentru că ar fi falsificat procesul-verbal de contravenție la rugămintea agentului-șef Daniel Dogaru, șoferul comandantului IPJ Argeș, după ce mașina acestuia a fost prinsă de radar rulând cu 140 km/oră pe strada Nicolae Dobrin. Acesta i-a rugat pe cei doi rutieriști ca în procesul-verbal să menționeze în fals că la volanul bolidului pe care îl conducea s-ar fi aflat, de fapt, nevasta lui. Numai că a picat… pe monitorizare. Și asta pentru că polițiștii DGA, aflați la butoane, au aflat aproape instant ce se petrecea, pentru că, cel mai probabil, mașina echipajului de poliție, format din Emanuel Croitoru și Marius Grigore, avea aparatură de ascultare.

Citește și Manelistul Dani Mocanu, amendat cu 20.000 de euro

Fanii lui Dani Mocanu vorbesc despre OnlyFans

Dani Mocanu nici nu și-a început înregistrarea în direct a respectivului video până când nu a avut un număr minim de privitori, respectiv 1400. Însă numărul lor s-a multiplicat rapid, ajungând la 70.000 de vizualizări. Unii dintre aceștia i-au cerut să urce filmul pe OnlyFans, platforma pentru adulți care te îmbogățește peste noapte. Pe această platformă, care aparține acum unui american, sunt înscriși tot felul de artiști, bloggeri celebri, sportivi, modele, pasionați de gătit, speakeri, actori de comedie care oferă conținut video gratuit sau contra cost și își fac reclamă, atrăgând tot mai mulți fani. Se vehiculează că manelistul din Ștefănești – Argeș câștigă zeci de mii de euro din content-urile ce fac deliciul fanilor.

N.red. În prezent, Dani Mocanu este în arest la domiciliu după bătaia din benzinărie, în urma căruia un om a intrat în spital, în timp ce agentul Emanuel Croitoru, asupra căruia se fac în continuare cercetări, este pus la dispoziția comandantului IPJ Argeș.

Citește și Bărbatul bătut de Dani Mocanu spune că manelistul i-ar fi oferit 600.000 euro în schimbul tăcerii

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Emanuel Croitoru …!!!
    Acest politist, cand era copil, umbla cu toata spuma ,, bună ,, a orasului Pitesti. Parca practica un sport de contact din cate imi amintesc . Prieten cu un anume Bodi.
    In fine, nu ma asteptam dupa ani sa ajunga sa imbrace haina statului.
    Daca a gresit, o sa fie pedepsit de lege. Nu ma bucura si nici nu ma intrusteaza , mai ales ca era arogant si disprețuitor in copilarie.

    Răspuns
  2. Cand era mai mic i am dat 2, mere ca sa imi suga coiu.

    Răspuns
  3. Da mă Dani, ce pervers politistul ăla, cînd tu ești un sfînt. Ma și gindean să-mi fac un tablou cu tine și să mă rog la el.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *