Web Analytics

Manelistul Dani Mocanu, amendat cu 20.000 de euro

de | 29.08.2022 14:33 | Actualitate, Home

În timp ce se află în arest la domiciliu pentru tentativă de omor, cântărețul de manele Dani Mocanu s-a ales cu o amendă de 20.000 de euro pentru un dosar penal mai vechi. Pe lângă aceasta, a primit și interdicția de intra 5 ani în Târgu Mureș, în același dosar, pentru că a amenințat un tânăr cu o armă albă într-un club. Recent, cântărețul a mai plătit o amendă penală tot pentru amenințări. În aceste momente, Dani Mocanu și fratele său sunt cercetați penal pentru tentativă de omor, după bătaia dintr-o benzinărie din Pitești. Cântărețul este arestat la domiciliu, în timp ce fratele lui este în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Amendată pentru că a fotografiat un urs pe Transfăgărășan


Dani Mocanu este obligat să plătească 20.000 de euro într-un dosar penal deschis acum două luni, după ce a recunoscut că a amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club. Cântărețul de manele a primit și interdicția de a mai intra în orașul Târgu Mureș pentru următorii cinci ani. Mascații au descins atunci la vila lui din Ștefănești, din județul Argeș, și l-au reținut.
La scurt timp, Dani Mocanu a fost acuzat într-un alt dosar de instigare la ură, după ce a fost publicat un videoclip în care maltratează o tânără. Oamenii legii l-au amendat atunci cu 15.000 de euro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *