Web Analytics

Dani Mocanu, bătaie la benzinărie: anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor

de | 21.08.2022 13:17 | Actualitate, Home

Continuă ancheta în cazul incidentului petrecut acum câteva zile într-o benzinărie din Pitești, în care a fost implicat și manelistul Dani Mocanu. Anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor.
Procurorii şi poliţiştii argeşeni efectuează cercetări pentru tentativă de omor, după ce un bărbat a fost agresat de mai mulţi indivizi într-o benzinărie din municipiul Piteşti. „Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat transmis azi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Citește și: Manelistul Dani Mocanu, implicat într-o bătaie într-o benzinărie din Pitești


Dani Mocanu are deja o condamnare la închisoare cu suspendare. Anul trecut, manelistul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, acuzat fiind că, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor. Era vorba despre o melodie care strânsese nu mai puțin de 23 de milioane de vizualizări până când s-a decis, de instanță, înlăturarea ei de pe Youtube.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *