Web Analytics

Bărbatul bătut de Dani Mocanu spune că manelistul i-ar fi oferit 600.000 euro în schimbul tăcerii

de | 31.08.2022 16:16 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Victima fraților Mocanu a depus săptămâna trecută plângere penală, pentru că o săptămână a fost internat în spital. Bărbatul care a fost bătut de cei doi frați, dar și de alți indivizi a vorbit despre altercația care a avut loc în acea noapte în benzinăria de la Podul Viilor din Pitești.
Ionuț Cornel Pletosu (foto sus) a spus că era cât pe ce să fie omorât în bătaie. Mai mult, acesta susține că manelistul i-ar fi oferit bani mulți în schimbul tăcerii. Nu mai puțin de 600 de mii de euro ar fi fost dispus să-i ofere cântărețul celui pe care l-a snopit în bătaie. Victima, însă, susține că pe el nu îl interesează banii, că a refuzat oferta și că vrea să se facă dreptate. Iar înregistrarea audio circulă acum pe canalul YouTube.

Cine este bărbatul pus la pământ de frații Mocanu și de ce s-a dus la benzinărie

Ionuț Cornel Pletosu se numește bărbatul pe care l-a bătut manelistul Dani Mocanu, cercetat acum în arest la domiciliu pentru tentativă de omor. Este piteștean și are alură de luptător MMA, iar pe pagina lui de facebook scrie că a făcut Facultatea de Educație Fizică și Sport la Universitatea Pitești.
Prietenii îl descriu ca pe un tip pașnic și respectuos, în ciuda staturii impresionante și a mușchilor bine lucrați, iar amicii de pe facebook i-au adresat felicitări și au scris mesaje de încurajare.

Citește și Manelistul Dani Mocanu, amendat cu 20.000 de euro

Cei apropiați povestesc că, înainte de incident, Cornel ar fi fost solicitat de un amic să meargă cu el, pentru că l-au chemat Mocanii la niște discuții, și i-a spus că nu e vorba despre vreun scandal. Acolo lucrurile au luat o altă întorsătură. Din senin au apărut mai mulți indivizi cu răngi și bâte. Și atunci s-a văzut nevoit să intervină pentru a aplana conflictul, însă a rămas singur în luptă și a fost pus la pământ cu o lovitură în spate.

“1 singur contra la 8, bravo Cornel Pletosu! Ești tanc! Respectul meu. 2 cu ranga… ce băieți… sunteți 8 inși! Când vă e frică de câte unu, veniți în haită contra la unu singur. Sunteți mari șmecheri, mai ales unii din video sunteți buni rău. Vă mai dați și interlopi români”, a scris A.C. pe pagina lui Pletosu, distribuind și filmul bătăii din benzinărie.
Ionuț Cornel Pletosu susține că manelistul i-ar fi oferit bani în schimbul tăcerii. Nu mai puțin de 600 de mii de euro ar fi fost dispus să-i ofere cântărețul celui pe care l-a snopit în bătaie. Bărbatul declară că pe el nu îl interesează banii, că a refuzat oferta și că vrea să se facă dreptate. Nici nu vrea să se gândească, punctează el, că acești bani ar fi putut să ajungă prin alte părți.

Citește și Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu după bătaia de la Pitești

„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii. Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor. Nu vreau să cred că acești bani au ajuns prin alte părți, pentru că un om cu asemenea probleme, un infractor cu atâtea dosare penale stă liniștit după asemenea lucru și doarme la el în pat”, a mai spus el într-un mesaj vocal.

Citește și Dani Mocanu, bătaie la benzinărie: anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor

Motivul secret pentru care Dani Mocanu vrea să se împace cu victima

„Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, atunci am căzut amândoi jos. Jos, m-a lovit din nou Dani Mocanu, cu piciorul, și alți băieți pe care nu-i cunosc. (…) M-am ridicat, am reușit să plec din zona aia, să ies din conflict, dar nu am prea reușit, am fost ținut de Romario Mocanu și Dani Mocanu, pentru a putea fi lovit de fratele lor cel mare, Nando Mocanu. Mi-a dat cu țeava pe spate. Tot încercam să plec de acolo și m-a ținut de braț și m-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața”, mai explică Ionuț Cornel Pletosu într-o înregistrare audio care circulă pe YouTube.

Cei apropiați spun că manelistul face presiuni să își reducă victima la tăcere, pentru că riscă să piardă un contract cu un american și este disperat. „Se zice că are contract cu un american, care i-a dat 1.5 mil. de euro, urmând ca, pe o perioadă de nu știu cât timp, americanul să încaseze toate veniturile lui Mocanu din YouTube, dar există o clauză prin care, dacă nu respectă contractul, Mocanu îi va returna dublu. Așa că, dacă se duce la pușcărie, pierde contractul și e bun de plată. De aia e disperat și vrea cu orice preț să se împace cu victima”, spune M.O.

Deși manelistul are mai multe dosare penale la activ, instanța argeșeană a decis ca Dani Mocanu să rămână în arest la domiciliu, iar în ziua în care s-a revocat măsura arestării, manelistul a ieșit pe ușa din spate a Tribunalului Argeș (cea pe care ies judecătorii), triumfător, în timp ce fratele său se află în arest preventiv timp de 30 de zile.

Citește și Marcel Vela, după găsirea leului din videoclipul lui Dani Mocanu: „Legea trebuie respectată de toți”

Citește și Manelistul Dani Mocanu, cu dosar de incitare la ură împotriva femeilor, o laudă pe primăriţa de la Ştefăneşt

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ba, voi sunteti sanatosi de d-ati aceasta stire.Pentru banii astia isi lasa si iubita sau nevasta o saptamana la baieti,
    De ce nu a fugit sau sa plece din peco? A vrut sa fie smecher dar a devenit o victima acum.Pacat de voi ziaristi de cancan
    La cum arata sigur nu e vreun inginer sau maneger
    Un cacat cu tatuaje ce isi cauta publicitate

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *