Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Dani Coman: „Să stea lumea liniştită, FC Argeş îşi va face echipă bună, iar anul viitor va promova!”

Întrebat dacă va veni președinte la FC Argeș, despre discuțiile cu oficialii piteșteni în acest sens, dar și despre prestația violeților din Liga secundă și viitorul FC Argeșului, fostul alb-violet Dani Coman, în prezent președinte la FC Hermannstadt, ne-a declarat: ”Singura declarație pe care o pot da în această privință este următoarea: să stea lumea liniștită, FC Argeș este în grafic, își va face echipă bună, iar anul viitor va promova! Am avut discuții de-a lungul timpului, atât cu dl primar Cristian Gentea, cât și cu dl Viorel Tudose, sponsorul principal de la echipă, iar ce am spus mai înainte este singura declarație pe care o pot da. Nu am spus că nu vin la FC Argeș, dar dacă oamenii citesc printre rânduri își vor da seama ce vreau să spun.

Dani Coman: „Să stea lumea liniştită, FC Argeş îşi va face echipă bună, iar anul viitor va promova!”

În momentul de față sunt la FC Hermannstadt și îmi fac treaba cât pot eu de bine aici. În ceea ce o privește pe FC Argeș, despre evoluția din Liga secundă, având în vedere că au plecat foarte mulți jucători, a venit un antrenor nou, un antrenor foarte bun, un antrenor care trebuie să reconstruiască întreaga echipă… Cu toții ne așteptam la rezultate mai bune, dar trebuie să-i dăm credit lui Eugen Neagoe, a demonstrat de-a lungul timpului că este un antrenor foarte bun, iar eu am încredere că va duce FC Argeș acolo unde ne dorim cu toții.
Din punctul meu de vedere, FC Argeș nu are șanse să ajungă în play-off și nici nu ar trebui făcut un caz, dacă nu va ajunge în play-off. Important este ca anul viitor să fie așa cum ne dorim, să se reconstruiască echipa din toate punctele de vedere și aici mă refer și din punct de vedere sportiv, dar și administrativ. Este foarte important ca dl Viorel Tudose să rămână alături de echipă, iar în continuare sunt convins că vor veni și rezultatele și bucuria oamenilor”.

Citește și FC Argeş, meci nul cu Steaua în ultimul amical

Citește și Mario Tudose, fundaş central la FC Argeş: „Suntem pe drumul cel bun”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *